shopify
analytics tool

Mircea Toader va triumfa pe un afet de tun!

Daniel-Butunoi

Daniel-Butunoi  Uitaţi-vă în colecţia Impact-est şi veţi vedea că de vreo cinci luni tot îi fredonez lui nea Nicu „Mircea Toader nici nu ştii/Cât de mic începi să fii!” Ei bine, capacul la copârşeu i-a fost bătut în cuie parlamentare de către alianţa USL, care l-au retras pe perdantul Daniel Butunoi din candidat în Colegiul 2 Tecuci şi comunele urbane din sud-est, lăsându-l pe Toader descoperit rău. Sigur că şi Laurenţiu Chirvăsuţă e tare în sondaje cu fularul şi iute ca fenobarbitalul.  Deci el i se va opune lui Toader dimpreună cu primarul penele de Tecuci, Daniel Ţuchel şi trupa de primari pesede din comunele care alcătuiesc Colegiul 2, Toader fiind şi mai pe făraş după ce a pierdut primăria uriaşei comune Matca, în favoarea pesedistului Ion Pohrib.
Deci, ca să zic aşa, Chirvăsuţă poate să doarmă liniştit, căci are cine să lucreze împotriva lui Toader.
Această mişcare a USL, le mai aduce un senator
Sigur că mişcarea lui Dan Nica e una deşteaptă, demnă de un strateg, nu chiar de el! Din păcate omul pe care îl apără de muşte de vreo opt-zece ani, şi care a pierdut orice bătălie în care nu a fost pitit în lista pesede, e un mic din toate punctele de vedere. El e slab pregătit, politic nu are ce spune electoratului, iar afacerile şi le-a dus în gard, mai bun fiind la debitele către bugetul de stat şi către terţi, decât la profit. Lucru care i s-a întâmplat şi lui Laurenţiu Chirvăsuţă. Dar în acest caz, când în Colegiul Senatorial 1, candidează în cele două colegii de deputat L. Chirvăsuţă şi George Scarlat (Colegiul 3-deputaţi), unde e plin de primari pesede şi penele (cu excepţie Pechea, dar se rezolvă!), încă un mandat de senator este asigurat strategic. Căci tânărul de 34 de ani, George Scarlat, are şi primari, are şi bani, iar aglomerările Lieşti-Iveşti pot fi decisive în favoarea lui. În această situaţie, USL ia toate cele patru mandate de senatori aşa: Gheorghe Saghian, Daniel Butunoi (pesede-în judeţ), Eugen Durbacă (PC) şi Paul Ichim (penele) ambii în municipiul Galaţi.
Situaţia devine tragică pentru pedele, ei riscând să ia doar un mandat de deputat, şi acela dat de partid la redistribuire. Şi nu cred că beneficiar va fi Mircea Toader.
Aşteptăm surprize din partea aliatului pedele, peneţecede, care vine cu câţiva candidaţi de notorietate, dar şi din partea PPDD, dacă mai apucă vreunul dintre diaconeşti şi chebaci  9 decembrie!
Rămânem în priză electorală.

sursa: impact-est.ro