shopify
analytics tool

Miron Rozina a murit după 11 ore de muncă

rozina-miron-a-murit-dupa-11-ore-de-munca

Miron Rozina căsătorită cu Miron Dumitru, mama a doi copii minori era informatician la Colegiul Alexandru Ioan Cuza Galaţi, meserie care o practică de la absolvirea facultăţii.

O familie de informaticieni, Miron Dumitru (Mitica Miron), născut în municipiul Tecuci, fost profesor de informatică la Colegiul Naţional, Calistrat Hogaş, Tecuci, Grup Şcolar Industrial Tecuci s-a căsătorit cu Rozina Miron informatician la Colegiul, Alexandru Ioan Cuza, Galaţi.

Viaţa Rozinei Miron s-a sfârşit în colegiul Cuza pentru care a muncit de la absolvirea facultăţii. Cariera de informatician a Rozinei fost ireproşabila, aceasta participând la toate sesiunile de Bacalaureat care s-au desfăşurat de când ocupa funcţia de informatician în sistemul de învăţământ. Sesiunea de Bacalaureat 2017, din păcate i-a fost fatală. După discuţii contradictorii, cu recentul director al colegiului Alexandru Ioan Cuza Galaţi, doamna Iulia Chirnoagă, aceasta din urmă a considerat că este oportun să îi facă Rozinei o plângere la comisia de disciplină pentru a fi anchetata, motivat de faptul că Rozina ar fi avut, atitudine ireverenţioasă, faţă de conducerea şcolii, adică faţă de dumneaei.

Unii oameni după ce ocupa o funcţie, indiferent cum sunt numiţi, devin într-atât de rai încât consideră că pot face orice ajungându-se la astfel de situaţii. După ce îşi dau seama… este prea târziu. Păcat! Mare Păcat!

Anexam convocarea Rozinei la comisia de disciplină, cu semnătură acesteia. (foto ciao.ro )

notificare miron rozina