shopify
analytics tool

Miron Rozina a murit după 11 ore de muncă

rozina-miron-a-murit-dupa-11-ore-de-munca

Miron Rozina căsătorită cu Miron Dumitru, mama a doi copii minori era informatician la Colegiul Alexandru Ioan Cuza Galaţi, meserie care o practică de la absolvirea facultăţii.

O familie de informaticieni, Miron Dumitru (Mitica Miron), născut în municipiul Tecuci, fost profesor de informatică la Colegiul Naţional, Calistrat Hogaş, Tecuci, Grup Şcolar Industrial Tecuci s-a căsătorit cu Rozina Miron informatician la Colegiul, Alexandru Ioan Cuza, Galaţi.

Viaţa Rozinei Miron s-a sfârşit în colegiul Cuza pentru care a muncit de la absolvirea facultăţii. Cariera de informatician a Rozinei fost ireproşabila, aceasta participând la toate sesiunile de Bacalaureat care s-au desfăşurat de când ocupa funcţia de informatician în sistemul de învăţământ. Sesiunea de Bacalaureat 2017, din păcate i-a fost fatală. După discuţii contradictorii, cu recentul director al colegiului Alexandru Ioan Cuza Galaţi, doamna Iulia Chirnoagă, aceasta din urmă a considerat că este oportun să îi facă Rozinei o plângere la comisia de disciplină pentru a fi anchetata, motivat de faptul că Rozina ar fi avut, atitudine ireverenţioasă, faţă de conducerea şcolii, adică faţă de dumneaei.

Unii oameni după ce ocupa o funcţie, indiferent cum sunt numiţi, devin într-atât de rai încât consideră că pot face orice ajungându-se la astfel de situaţii. După ce îşi dau seama… este prea târziu. Păcat! Mare Păcat!

Anexam convocarea Rozinei la comisia de disciplină, cu semnătură acesteia. (foto ciao.ro )

notificare miron rozina

 

1 Comment on "Miron Rozina a murit după 11 ore de muncă"

  1. Grindeanu Maricel | 29 iunie 2017 at 13:30 | Răspunde

    Avand in vedere ca marea majoritatea a bugatarilor vor primii salarii uriase de la 1 ianuarie 2018, propun sa facem apel la guvern, ca taxa de solidaritate sa fie platita de toti bugetarii care au peste 100 de milioane, si sa reprezinte 25% din salariu, stiut fiind ca ei beneficiaza si de alte avantaje. Sa nu uitam ca din cauza lor sufera populatia, si ca in marea lor majoritate acestia sunt angajati politic.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*