Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home4/pro98tec/public_html/arhiva/wp-content/plugins/custom-permalinks/frontend/class-custom-permalinks-frontend.php on line 498
Negru pe alb | https://protecuci.ro/arhiva

Negru pe alb

Situaţie explozivă la Spitalul „Anton Cincu” din Tecuci

În conformte cu unele statistici, jefuirea băncilor se întâmplă în mod predilect în ziua de vineri. Jefuirea banilor publici (de la noi din ţară!) are loc după orarul luni-duminică. Sau cum ar spune un basarabean la non-stop: veşnic!

Spitalul Municipal „Anton Cincu” – instituţie cu un slab sistem anti-furt, a fost dintotdeauna, şi mai abitir după trecerea în subordinea Consiliului Local Tecuci, locul unde indivizi porecliţi manageri, au lăsat intenţionat şi vinovat, uşile deschise infracţiunilor caracteristice spolierii banilor publici.

Aflat în metastază financiară, Spitalul din Tecuci, unde manager (?!) este Negru pe alb, este astăzi, 2013 cel mai aproape de situaţia de a fi deconectat de la aparate: Consiliul Local Tecuci nu-i decontează o factură de vreo 7 miliarde (lei vechi), este angrenat într-o multitudine de procese, în care doar unul dintre reclamanţi, nu-ştiu-ce srl, cere vreo 16 miliarde (lei vechi), se afla în perioada celui mai sever deficit de medici specialişti, bolnavii se tratează în regie proprie etc.


Negru, nu-i decât un inginer mecanic, care ar putea oricând să confuzeze seringă cu pompa de injecţie, care – aşa cum a demonstrat o anumită televiziune – răspunde cu ochii… citeste intreg articolul

Articol aparut în ediţia tiparită a ziarului OBSERVATOR – ProTecuci

[poll id=”6″]