shopify
analytics tool

Noul prefect Dorin Otrocol a depus jurămîntul: “Jur că nu mai beau…”

Dorin Otrocol - prefect de Galati

Dorin Otrocol (PSD) a fost învestit astăzi în funcţia de prefect al Galaţiului. La ora 16.00, cînd era programată ceremonia oficială de validare a prefectului, Otrocol şi-a făcut apariţia în Sala Mare a Prefecturii Galaţi. Culmea, el nu era cărat de nimeni şi nici nu se legăna. Chiar mergea drept. Evident, nu puţini au fost cei care s-au întrebat în gînd: “La dracu, e ora 4 după-amiaza şi Otrocol este treaz?”

Învestirea lui Dorin Otrocol în funcţia de prefect a decurs fără probleme. Nu a făcut nimeni scandal, nu s-au rupt scaune, nu a reclamat nimeni că nota de plată a fost încărcată. În plus, totul s-a derulat rapid, nici nu a fost timp să se lase cu scandal. Noul prefect Otrocol a depus jurămîntul cu mîna pe Biblie, jurînd că de astăzi se lasă de băut. Am glumit, bre, căci cine ar fi putut să fie atît de hain, de rău la suflet încît să îi ceară lui Otrocol să facă sacrificiul suprem?

În orice caz, Otrocol a promis că nu va abuza de fondul de protocol al prefectului, adică nu va face colecție de sticle goale la serviciu pe cheltuiala M.A.I. Şi nu în ultimul rînd, noul prefect Dorin Otrocol a ţinut să îi liniştească pe cei prezenţi la ceremonie asigurîndu-i că el are baterie de duş acasă şi că nu îi place caltaboşul.

Sursa: antidotul.ro