Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home4/pro98tec/public_html/arhiva/wp-content/plugins/custom-permalinks/frontend/class-custom-permalinks-frontend.php on line 498
„Nu răspunzi la SMS, eu îţi scriu atât de des” - Reclamagiul a devenit reclamat! | https://protecuci.ro/arhiva

„Nu răspunzi la SMS, eu îţi scriu atât de des” – Reclamagiul a devenit reclamat!

  Candidatul care a reclamat ştampilarea voturilor la secţiile de votare din Tecuci şi Cudalbi a devenit, la rândul său, reclamat. La Biroul Electoral Judeţean s-a înregistrat întâmpinarea depusă de Traian Bălănică, un tecucean care reclamă că atât ieri, cât şi azi a primit SMS-uri cu caracter propagandist de la acelaşi candidat: „Sunt *** … este o zi importantă, vă rog să aveţi încredere în mine şi să ieşiţi la vot”. Tecuceanul a ataşat şi trei numere de telefon mobil de la care i-au fost trimise mesajele.  Biroul Electoral Judeţean urmează să se întrunească în şedinţă pentru a analiza întâmpinarea şi a lua o decizie.

Biroul Electoral Judeţean Galaţi (BEJ) a decis să înainteze Poliţiei întâmpinarea privind SMS-urile cu caracter propagandist depusă de tecuceanul Traian Bălănică, şi asta deoarece biroul nu are posibilităţile tehnice să verifice situaţia sesizată. BEJ Galaţi a amânat decizia în privinţa contestaţiei care viza ştampilarea încă de sâmbătă a buletinelor de vot cu ştampila secţiei de control, procedură care trebuia îndeplinită, legal, în această dimineaţă. Membrii BEJ au solicitat precizări suplimentare privind numărul secţiilor de votate în care s-a petrecut acest lucru, şi au în intenţie să discute şi cu reprezentanţii partidelor din secţiile respective, pentru a afla dacă reclamaţia se verifică sau nu.