Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home4/pro98tec/public_html/arhiva/wp-content/plugins/custom-permalinks/frontend/class-custom-permalinks-frontend.php on line 498
Numărătoare inversă: Din mare ajungi pitic, din pitic ajungi nimic | https://protecuci.ro/arhiva

Numărătoare inversă: Din mare ajungi pitic, din pitic ajungi nimic

Cameraman-asistat-sindromul-Tecuceanjpg

Pe site-ul bolnav, care refuză medicamentele, Robin, acest pitic fără buletin de identitate civilă şi profesională, se dă mare!

Ramonica şi Ionel la umbra neamţului bătrân (spui prostii că e salcâm!) cred că înainte de propriile lor emanaţii, presa liberă şi profesionistă din Tecuci, în cei 25 de ani de exerciţiu democratic nu ar fi existat. Păi, “acestui uman “nu-i revine memoria lui iunie 2012 şi premergător, când presa liberă i-a înlesnit prin atribute profesionale corecte şi în acord deontologic, venirea neamţului de la ţară la oraş?
Dar să oferim un exerciţiu de jurnalism aplicat:

Dosar de bolnav
Subiect – Piticul Robin
Fişa de observaţii de patologie clinică

Prezentarea megalomană a importanţei de pitic şi minimizarea întregii bresle de ziarişti print/online din Tecuci, sub schema clasică specifică bolnavilor paranoizi “singur împotriva tuturor”.
Răsturnarea raportului bun/rău în propria lui favoare ca exemplu clar a unei realităţi inversate, imaginare şi caracteristice celor rupţi de logică colectivă.

Ceilalţi (în afară de Robin) sunt vinovaţi de tot şi toate (că au fost/că nu au fost consilieri, că au fost/că nu au fost ziarişti, că sunt năimiţi, sau voluntari… etc) iar el o piticanie schimonosită a jurnalismului fără identitate şi responsabilitate profesională, se crede Maria Tereza de Focşani.

Refuzul – cu explicaţii simple pentru noi toţi cei care suntem medicii sănătoşi din jurul patului de spital în care în loc să facă pe el face pe noi piticania des-creieratului – de a accepta dezastrul mediatic în care se bălăceşte de aproape 4 ani propriul lui stăpân, naşte monstruozităţi.

Exemplu:

Cristi-Calmuc-Virgil-Calmau-Dan-Vita

Dosarul acestui caz patologic Sindromul Tecucean-Robin-Neamtul este mult mai mare. În acesta perioadă, dosarul se afla în studiul şi analiza doctorilor de la două … citeste intreg articolul

Sursa: ORGANUL de Presă

Trecere-pietoni-strada-Ghe-Petrascu-Tecuci