shopify
analytics tool

O alegere trebuie făcută. Nu vom găsi niciodată candidatul ideal.

Manipulare

Despre candidaţii pentru Primăria Tecuci se pot spune multe, atât de bine cât şi de rău. Toţi strâmbam din nas ca la un second hand cu marfa proastă sau că la un local ieftin gen „plimba tava”, care nu oferă nimic special în vitrină. Totuşi o alegere trebuie făcută. Nu vom găsi niciodată candidatul ideal. Un atuu al unui candidat aşa cum este el perceput de un alegător, poate fi pentru alt cetăţean un motiv care să îl determine să nu-l voteze pe acel candidat. Percepţiile pot fi diferite în funcţie de entuziasmul specific vârstei şi lipsa de experienţă a unor alegători, interesul clientelar sau interesul celor care vor să devină viitoarea clientela politică, pentru un alt primar, în locul clientelei deja existente.


[polldaddy poll=9385657]


Omul nu este perfect şi este supus greşelii. Dar oare într-o echipă şansă de a greşi este la fel de mare ? Primarul Daniel Ţuchel, într-o emisiune la Radio Tecuci aruncă responsabilitatea unor decizii politice pe umerii consilierilor, brusc crescând importanţă acestei „specii politice”. Cu privire la acest aspect, respectiv importanta consilierilor în luarea unor decizii politice îi dau perfectă dreptate. Nu înţeleg însă de ce a propus tecucenilor o asemenea lista de consilieri, dacă această „specie politică” contează aşa mult şi ea decide pentru comunitate ?! (Raţionament, de altfel corect dacă ne raportăm la lege, unde consilierul votează şi primarul executa).

Oare cu o echipă de oameni competenţi, nu i-ar fi mai uşor în ceea ce şi-a propus ? Aceeaşi problemă o au şi candidaţii Hurdubae sau PMP Gavrilă. De fapt, ce se ascunde este că majoritatea candidaţilor pun marionete pe primele 5 locuri, pentru a vota fără a avea un cuvânt de spus sau iniţiativa, şi pentru a putea apoi, când primarului i se cere socoteală, să îşi justifice incompetenta tocmai folosind argumentul lui Daniel Ţuchel în emisiunea de la Radio Tecuci. Astfel, rog a analiza bună credinţă a candidatului şi raportat la respectul pe care vi-l oferă prin primii 5 consilieri puşi pe listă, pentru că doar aşa putem şti din timp adevăratele sale intenţii şi dacă respecta electoratul.

MĂCAR AŞA CÂŞTIGĂM 4 ANI. Votaţi raţional !

Scris de av. Bogdan Frâncu

3 Comments on "O alegere trebuie făcută. Nu vom găsi niciodată candidatul ideal."

 1. Domnule avocat , puteti explica vă rog pentru Protecuci regimul juridic al cercetatului pentru corupție Negru?Puteti spune daca are sau nu voie sa ia legătură cu Tuchel?

 2. Ceea ce vedem acum este o gasca de hoti ce s-au vrobit sa fie suparati unul pe altul taman acum de alegeri si parca-i vad dupa aia ca s-au impacat si impart si ei un contract doua .
  Avea dreptate Victor Rebengiuc atunci cand impartea hartie igienica !

 3. In mod clar trebuie ales unul !Inca un compromis ,ar trebui sa inteleaga si ei acest lucru sa dea dovada ca nu sunt chiar atat de …nemerituosi.Inca nu am vazut listele de consilieri propusi ,cred ca acesta este lucrul decisiv!
  Clasificarea mea:
  Tzuchel -praf
  Hurdubae-prea moale
  Diaconu-a fost cosilier ,ajunge
  Gavril-nu prezinta incredere ,fuge cu banii
  Balanica -pregatit dar e la unpr(vireaza imediat)

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*