Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home4/pro98tec/public_html/arhiva/wp-content/plugins/custom-permalinks/frontend/class-custom-permalinks-frontend.php on line 498
Pentru Onor Înainte prezentaţi... FURCA ! | https://protecuci.ro/arhiva

Pentru Onor Înainte prezentaţi… FURCA !

24-ianuarie-Tecuci-Ziua-unirii

FELICITĂRI PRIMARELUI CARE ÎNCĂ ESTE ! Într-adevăr, primarele şi-a ţinut promisiunile, drept pentru care dau şi eu cu tastatura de pământ ! Zona Mitropolitană a fost realizată prin strădania familie Ţuchel cu centru pe axa Ţepu -Tecuci, care se extinde încetişor spre Nicoreşti, trece prin Munteni şi a ajuns în Matca via Cosmeşti. Se pare că începând din anul viitor când Gerhardul va candida şi va câştiga Galaţiul iar Doamna va câştiga Tecuciul, ZONA MITROPOLITANĂ a Tecuciului se va apropia simţitor ca dimensiune teritorială de Shanghai chiar dacă, din punct de vedere economic va mai fi de lucru…

Se întreabă unii cui va reveni fieful Ţepului… vorbesc babele din sensul giratoriu şi moşnegii care fac sport în Sala de sport din Ţepu, cum că neamţul cel bătrân din Ţepu, sub ameninţarea furcilor şi, plesnind din bici pe lângă bouleni, va candinda şi va câştiga detaşat Primăria din Ţepu cu tot cu sediul PNL !

Chiar aşa va fi ?! Şi vedeţi dumneavoastră cum Fluviul Subteran de Bine care şerpuieşte pe axa Mitropolitană a Tecuciului se va revărsa la suprafaţă iar laptele şi mierea vor inunda ogrăzile şi apartamentele tecucenilor… Ce, Ce nu-i bine ?! De unde atâta răutăcioşenie din partea unor comentatori ?!


Agentia-imobiliara-EXTREM-Tecuci


Aţi vrut ARMATĂ la Tecuci, aveţi ce v-aţi dorit ! Chiar dacă, încă, STINGEREA nu se dă la oră fixă decât în primărie ! Las’ că de la anu, vine şi timpul ăla… Încet, încet, toate caţele astea care nu-l plac pe Gerhard vor intra „în formaţie”: TECUCI, DREPŢI ! ASCULTĂ COMANDA LA PRIMAR ! Las’ că vedeţi voi, nu o să mai luaţi PE LOC REPAUS, ÎN VECII VECILOR ! Să Trăiţi domn’ Primar ! Pentru Onor Înainte prezentaţi… FURCA !