shopify
analytics tool

Primăria Tecuci pierde procese şi plăteşte sume enorme, prin dispoziţii abuzive ale primarului Daniel Ţuchel

Curtea-de-apel-Galati-Tecuci

În dată de 20.10.2015 s-a soluţionat irevocabil dosarul nr. 6210/121/2013. Dosarul a avut ca obiect eliberarea din funcţie a doamnei Vasiliu Cezarina de către Primarul Ţuchel Gerhardt Daniel. Pentru prima dată, Primarul Ţuchel, prezent în sala de judecata la Curtea de apel Galaţi citeşte o fiţuică scrisă probabil de juriştii angajaţi de el în Primărie.

Cele citite nu prea au avut legătura cu dosarele, dar durerea cea mare prezentarea instanţei de judecată a faptului că este anchetat de DNA. Soluţia instanţei de judecată este: anulează Dispoziţia nr. 1757 din 01.07.2013, dispune reintegrarea doamnei Vasiliu Cezariana în funcţie, obliga Primăria să îi plătească toate salariile, indexate şi actualizate de la data eliberării din funcţie până la data reintegrării şi cheltuieli de judecată în cuantum de 1000 lei.

Astfel, doamna Vasiliu Cezarina va primi de la Primăria Tecuci suma de aproximativ 80.000 lei (800 milioane lei vechi) pentru cei 3 ani şi 3 luni în care Primarul Ţuchel a obligat-o să stea acasă, să nu muncească la care se adăugă cheltuieli de judecată de 1000 lei. Să stai acasă şi să primeşti bani, un trai frumos! Problema care se pune este că banii se plătesc din taxele şi impozitele tecucenilor, în condiţiile în care Primarul Ţuchel Gerhardt Daniel a hotărât că de la 1 ianuarie 2016 să dubleze taxele şi impozitele locale (proiectul de hotărâre se poate studia pe site-ul Primăriei Tecuci).

Tot la abuzurile Primarului Ţuchel, într-un alt dosar, dosarul nr. 4025/121/2013, doamna Vasiliu Cezarina mai primeşte de la Primăria Tecuci şi daune morale în suma de 2500 lei. În concluzie, doamna Vasiliu Cezarina a primit un, cadou, de la Primăria Tecuci de peste 100.000 lei (un miliard lei vechi) din banii cetăţenilor municipiului Tecuci datorită abuzurilor săvârşite de Primarul Ţuchel şi clica de incompetenţi ce îl înconjoară.

Să amintim că Vasiliu Florin, soţul celei care a câştigat acest proces, este coleg de partid cu primarul în funcţie şi a votat necondiţionat mai toate proiectele de hotărâri propuse. Aşteptăm reacţia primarului Ţuchel la această hotărâre, deoarece este cunoscut că acesta este coleric şi devine „iute la mânie”.

Agentia imobiliara EXTREM din Tecuci

6210/121/2013

VASILIU CEZARINA CONSTANŢA REPREZENTATĂ LEGAL DE SINDICATUL DEMOCRATIC AL BUGETARILOR DIN ROMÂNIA PRIN PREŞEDINTE C.J. SOARE LIVIU Recurent Reclamant
PRIMARUL MUNICIPIULUI TECUCI, PRIN PRIMAR ŢUCHEL GERHARDT DANIEL Intimat Pârât
UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALĂ TECUCI
 

20.10.2015

Ora estimata: 8:30
Complet: Complet 4 R- CAF
Tip solutie: Dispune rejudecarea
Solutia pe scurt: Admite recursul declarat de reclamantă. Casează în parte sentinţa recurată şi în rejudecare: Admite în parte cererea, astfel cum a fost modificată. Anulează dispoziţia nr. 1267/01.07.2013 emisă de Primarul municipiului Tecuci. Dispune reintegrarea reclamantei pe funcţia deţinută anterior emiterii dispoziţiei. Obligă pârâtul să achite reclamantei o despăgubire egală cu salariile reactualizate şi indexate şi celelalte drepturi de care a fost lipsit de la data încetării raporturilor de serviciu până la reintegrarea efectivă. Menţine dispoziţiile sentinţei recurate privind soluţionarea excepţiilor procesuale. Înlătură celelalte dispoziţii din sentinţa recurată. Obligă intimatul Primarul municipiului Tecuci să plătească recurentei suma de 1000 lei, cu titlu de cheltuieli de judcată în recurs.
Document: Hotarâre  1757/2015  20.10.2015

 

4025/121/2013

VASILIU CEZARINA-CONSTANŢA Intimat
UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALĂ A MUNICIPIULUI TECUCI PRIN PRIMAR DANIEL GERHARDT ŢUCHEL Recurent

Şedinţe

13.10.2014
Ora estimata: 8:30
Complet: Complet 4 R- CAF
Tip solutie: Dispune rejudecarea
Solutia pe scurt: Admite recursul. Casează în parte sentinţa recurată şi, în rejudecare: Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 2.500 lei, cu titlu de daune morale, în loc de 15.000 lei. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei atacate. Definitivă.
Document: Hotarâre  7546/2014  13.10.2014

 

10 Comments on "Primăria Tecuci pierde procese şi plăteşte sume enorme, prin dispoziţii abuzive ale primarului Daniel Ţuchel"

 1. Stiti cumva cate astfel de procese a pierdut primaria si cati bani sunt de platit, ori au fost platiti? Ca din buletinul oficial al primarie nu aflam. Se stie cine este de vina? Doamna Popovici care a castigat un astfel de proces si a avut de primit vreo jumatate de miliard de lei si-a primit banii? A fost reangajata? Pe de alta parte sunt legale sutele de angajari din primarie si celelalte societati aflate in subordinea acesteia, in conditiile in care numarul de angajati trebuie sa fie proportional cu cel al populatiei, si cum la ultimul recensamant s-a constatat o scadere a populatiei cu circa 10.000 de persoane? Ori poate asta e motivul pentru care primarul a pus la plata circa 16.000 de persoane, pentru care familiile trebuie sa depuna la fiecare inceput de an acte prin care sa dovedeasca ca nu mai locuiesc in Tecuci. De la anul situatia tecucenilor va deveni dramatica, fiind obligati de primar sa plateasca impozite duble, iar de catre guvern contributii la sanatate chiar daca nu au nici un venit. Tecucenii trebuie sa stie ca daca nu depun la Administratia financiara o declaratie, vor plati aceasta contibutie de 7 ori mai mare, adica 54 de milioane lei vechi anual, la care se vor adauga penalizari si dobanzi.

  • Avem în pregătire materiale interesante pentru tecuceni. Numărul, valoarea şi mai ales cine este responsabil pentru banii cheltuiţi pe procese în ultimii trei ani. Şi nu numai… Rămâneţi conectaţi la Protecuci.ro, Favor.ro şi Radio Tecuci.

 2. Strict autentic. Atunci cand primarul este atins la buzunar, vezi amenda de 100.000 lei noi, se prezinta in instanta.Foarte interesant faptul ca in fata judecatorilor a sustinut ca nu are bani sa o plateasca. Nimic mai fals, sa isi vanda cele 5 masini, vila uriasa din centrul orasului, terenurile, aprtamentul etc.

 3. Mesaj pentru sindromul. Daca e asa cum sustineti in articolul, „Candidatul Tudorache a musamalizat accidentul”, va rugam sa publicati pe site-ul vostru adresa prin care voi cereti procuraturii sa redeschida dosarul. Ceva informatii stim si noi. Sotia lui Fertu este cea care a lucrat inainte la mediu si acum e angajata de voi la spital?

 4. Trandafir de Tecuci | 23 octombrie 2015 at 08:41 | Răspunde

  Insotit de fotograf si de agramatii care scriu prin sindroame si oficios primarul a iesit putin in decorul tecucean. Putin. Adica la o ora cand stia ca populatia nu prea este pe strazi. Apoi a inceput sa toarne gogosi. Rog tecucenii sa vina pe strazile Bradului si Al.Lapusneanu sa faca comparatie intre minciunile din oficios si realitatea din teritoriu. Realitate crunta care arata asa:pe aceste strazi nu s-a lucrat nimic , nimic, nimic… de unde minciunile scrise ca sunt aproape de final lucrarile?
  Primare cat mai poti minti? Nu te dor falcile alea de tepean de atata falsitate? Te rabda tecucenii pentru ca nu au ce face nu pentru ca le convine. Stim, pe tine parintii nu te-au invatat sa fii om ci sa iei premiul I. Dar nu te-au invatat sa minti. Mincinos ai devenit.

  • Eu propun ca pe lângă fotograf și agramați să iasă la rampă și tovarășul Cojocaru, poate scrie o epistolă și el către presă că se pricepe. Are mâna făcută de când tovarășul activist județean, licențiat în ,,ștefan gheorghiu”, scria telegrame cântăcioase Odiosului conducător. Pe linie de partid comunist (că tot țipă liberalii gorghiști:,,jos comunismul”) i-a fost șef lui Țechell cel Bătrân, Ar trebui ca ,,liberalul” Cojocar să iasă și el la înaintare, scut în fața liberalului comunistoid Țechell. Așa ca între ei liberalii luptători cu umbrele comunismului… Ce ziceți?

 5. Va primi banii in 5 transe. Ordonanta de urgenta dat de guvernul Ponta, care spune ca titlurile definitive in anul 2015 se vor plati in 5 transe: transa 1, 5 la suta, transa 2 ,10 la suta

 6. Vasile Gheorghiu | 21 octombrie 2015 at 20:58 | Răspunde

  Eu propun sesizarea Curtii de Conturi si a DNA-ului, care sa verifice toate aceste dispozitii ale primarului si sa il oblige sa plateasca aceste sume din propriul buzunar si nu din taxele tecucenilor. Iar in cazul in care se dovedeste ca aceste abuzuri au si conotatii penale sa se duca la beciul domnesc. Aleluia!

 7. Bravo lui Vasiliu.Si-a atins toate interesele.Indemnizatia de consilier local si-a luat-o linistit 4 ani, pe fiisa a tinut-o directoare la Galati la sport si acum spre sfarsit de mandat si-a tras cu 1 miliard.Procesul a derulat in liniste.Bravo lui

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*