shopify
analytics tool

UPDATE: Primarul Cătălin Hurdubae invită la prima conferinţă de presă din acest mandat

Conferinta de presa la Tecuci

ProTecuci şi-a anunţat prezenţa la conferinţa de presă de mâine. Tecucenii pot să adreseze întrebări primarului Cătălin Hurdubae şi prin intermediul nostru. Prin urmare aşteptăm întrebările dumneavoastră pe e-mail la adresa contact@protecuci.ro , prin intermediul secţiunii de comentarii (la orice articol postat) sau pe messenger-ul Facebook


Primarul Municipiului Tecuci, Cătălin Constantin Hurdubae invită, miercuri 10 august 2016, ora 12, pe jurnalişti, reprezentanţi ai instituţiilor din presa scrisă, audiovizual şi online, la o conferinţă de presă cu următoarele teme de discuţie:

– Starea economico-financiară a Primăriei Municipiului Tecuci, la data de 30 iunie 2016, după preluarea mandatului, ca urmare a alegerilor locale din 5 iunie 2016;
– Aspecte rezultate în urma controalelor efectuate de Camera de Conturi Galaţi și de Biroul de audit intern;
– Decizii/dispoziții pentru reorganizarea, revitalizarea activităţii primăriei, a instituțiilor publice şi a societăţilor comerciale aflate sub autoritatea administraţiei locale.
Evenimentul va avea loc la Primăria Tecuci, în Sala de şedințe a Consiliului Local.

Confirmări şi informaţii suplimentare : tel.0372364177/email: primar@municipiultecuci.com

PRIMAR,  Cătălin Constantin Hurdubae

[dropshadowbox align=”center” effect=”vertical-curve-left” width=”auto” height=”” background_color=”#ffffff” border_width=”1″ border_color=”#dddddd” inside_shadow=”false” ] [/dropshadowbox]

7 Comments on "UPDATE: Primarul Cătălin Hurdubae invită la prima conferinţă de presă din acest mandat"

 1. Vine floarea cea vestita….vai mama noastră….

 2. Sper ca toti jurnalistii aveti acreditare. Daca nu aveti acreditare atunci nu mai este conferinta de presa. Este intalnire cu cetatenii. Parca era si o hotarare de consiliu local cu acreditarea jurnalistilor. Nu?

  • Nu ! A fost ivalidata de prefectura, dar fostul edil se prevala de acea hotarare pentru a pune botnita presei.

 3. Care presă? Care jurnaliști? Avem așa ceva? Deocamdată îi sunteți datori noului primar. S-ar putea să vin eu. Dar pe mine probabil că nu o să mă primească. Voi sunteți jurnaliști adevarați.

 4. Este o decizie foarte buna.Sper sa mai urmeze si altele. Felicitari!

 5. Incepe foarte bine, procedeaza stiintific: evaluarea starii economic-financiare pe care a gasit-o la inceputul mandatului si masurile pe care si le propune.
  Desi e logic, e chiar noutate. Ceeace se reprosa politicienilor de la varf si nu s-a schimbat inca, este ca la schimbarea guvernelor nu se facea o evaluare exacta a ceeace s-a gasit la preluarea fiecarui inceput de mandat, sau nu se publica. Dupa care urmau reprosuri politicianiste despre „greaua mostenire”, dar fara suport concret.
  Nu-mi amintesc daca la celelalte schimbari de mandat la primaria din Tecuci au fost comunicate transparent situatia gasita si masurile imediate. Sper sa nu se deoache.

 6. Este laudabila intentia noului Primar, ca , dupa numai doua luni de la alegere, sa organizeze o intalnire informala cu reprezentantii presei scrise, audio-video si online din Tecuci.

  Tematica discutiei pare insa incropita in graba, deoarece :

  1.Starea economico-financiară a Primăriei Tecuci, la mijlocul exercitiului bugetar, priveste activitatea desfasurata in sem.I, de fosta administratie, pe final de mandat.

  2.Rezultatele controalelor Camerei de Conturi Galaţi, efectuate pana in anul 2014, sunt deja cunoscute, iar perioada 2015-2016 nu a fost controlata inca. Indeplinirea masurilor stabilite de organele de control pare a fi tergiversata sau blocata, la diverse instante.

  3.Masurile prezumtive de reorganizare si revitalizare a Primariei, institutiilor si societatilor subordonate Consiliului local, raman in stadiul de „dorinta”, pana cand se va asigura infrastructura necesara.

  Sub pretextul unui dialog lejer, scopul real al intalnirii pare a fi cunoasterea prietenilor si potentialilor adversari, din urmatorii patru ani. Poate chiar stabilirea unui parteneriat…

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*