shopify
analytics tool

Primarul Tecuciului şi directorul spitalului tecucean nu sunt pe aceeaşi „lungime de undă”

Dragos-Teodoru_protecuci.ro

Dragos-Teodoru_protecuci.ro    Încă din prima zi de activitate, noul primar la municipiului Tecuci, Daniel Gerhard Tuchel, a solicitat o serie de informări de la serviciile din cadrul Primăriei Tecuci, pentru a se familiariza cu activitatea acestora, pentru a cunoaşte care sunt problemele cu care se confruntă şi mai ales care le sunt planurile de „atac” în ceea ce priveşte cea de-a doua parte a anului. Cum informările din cadrul administraţiei publice locale au sosit pe rând şi au fost „lecturate”, cum este şi normal, a venit şi rândul instituţiilor subordonate Consiliului Local, printre care se regăsesc: Casa de Cultură Tecuci, Muzeul Mixt Tecuci, SC Pieţe-Zone verzi SA, dar şi Spitalul Municipal „Anton Cincu” Tecuci.
Dacă pe toate „,liniile” primarul tecucean a fost „receptat”, nu acelaşi lucru s-a întâmplat în ceea ce priveşte bătrânul aşezământ spitalicesc tecucean, aici născându-se primele „fricţiuni”.
Referitor la „dialogul” dintre managerul spitalului, dr. Dragoş Teodoru, şi primarul tecucean, acesta din urmă ne relateză: „Am solicitat managerului instituţiei o situaţie financiară şi am primit o cerere de concediu. Normal ar fi fost ca directorul spitalului să întocmească documentul şi să îl prezinte, nu mie, ci Consiliului Local, în cadrul primei şedinţe ordinare. Acest lucru nu s-a întâmplat şi ca atare vom afla ce se întâmplă la spital abia când va binevoi domnul director să se întoarcă din concediu. Singura noastră alternativă, în acest caz, este aceea de a aştepta, poate vom afla informaţii care merită aşteptarea”.
Răbdarea edilului şef al urbei, dar şi a consilierilor locali, trebuie să dureze cel puţin până pe data de 13 august, dată la care managerul Spitalului municipal „Anton Cincu” Tecuci va reveni la locul de muncă.

Sursa: monitoruldegalati.ro