shopify
analytics tool

Prizonierii nametilor

  Tecuciul este in acest moment izolat. Nu se poate circula spre niciuna din localitatile adiacente, in zonele marginase existand probleme. “S-a intensificat viscolul, sunt afectate zonele deschise, se intervine greu”, ne-a precizat primarul Eduard Finkelstain. In schimb in interiorul orasului se poate circula in conditii de iarna. Pe tronsonul dintre hotel si transformator, pe strazile Nicoresti, Tudor Pamfile, Transilvaniei se degajeaza trotuarele. Primarul a mai precizat ca in zonele unde zapada nu poate fi depozitata (ex. spatiul interblocuri) aceasta va fi incarcata in camioane. Probleme din pricina nametilor se inregistreaza  si pe strada Linistii ( langa Cimitir).

10 Comments on "Prizonierii nametilor"

  1. pt. coana Afrodita. s-a pus mana pe lopeti si s-a degajat parcarea si partea de drum din fata blocului inca de luni prin efortul locatarilor, dar…tot luni s-a degajat si garajele la persoane V.I.P. folosindu-se utilaje ale primarie…asa ca coano` Afrodito (kkfonia) mai slabestema cu prostiile tale pupincuriste de dom` primare

  2. Nici primaria nu face nimic, dar nici oamenii nu se sinchisesc sa puna mana pe o lopata, sa dea cu randu si imediat s-ar elibera strada.

  3. Cum sa dezepezesti un oras cu 2 camioane si 1 tractor ????
    Primarul oare are ceva creier, inteligenta, gandire, ceva acolo ????

  4. Observ ca lumea asteapta totul de la primarie, in loc sa puna mana pe lopata si sa degajeze zapada din fata caselor lor.Sunt strazi intregi unde se merge pe carosabil deoarece proprietari caselor nu au iesit sa degajeze zapada ,de pe trotuare.O sa asteptati mult si bine sa vina cineva sa ia zapada, la ce cantitate de zapada e in oras eu nu stiu cand va putea fi luata si unde se va gasi loc pentru depozitare ,ca sa nu mai vorbim de viscolul teribil din oras.Referitor la parcarile dintre blocuri si aleeile pietonale, eu pot sa va spun ca la blocul unde stau doar administratorul si inca un locatar au dat zapada in rest stateau si se uitau de la ferestre. Probabil ca asteapta sa vina dracu sa le scoata masinile din nameti.Mai puneti si mana la munca nu asteptati sa cada para malaiata din cer.

    • Onorabila pdl-ista,nu e treaba cetatenilor sa dezapezeasca carosabilul, pt ca nu ei o sa incaseze sume imense, platite de noi… oare cat o sa fie factura pentru dezapezire? Nu va e rusine sa comentati niste lucruri evidente…Daca tot sunteti asa multi in primarie( activisti pdl, cumetrii activistilor, etc, etc ) de ce nu va scoate pe voi la dezapezire?

  5. Pentru dom` primar, multumim pentru nimic, intre blocuri zapada e tot acolo, logic ca nu are cum sa dispara, iar in zona langa A.N.L.-uri garajele au fost deszapezite, dar strazile nu, asta e,prostimea oricum nu conteaza, doar persoanele cu functii si…relatii. Sa ne traiti dom` primare…faceti o treaba excelenta

  6. si pe strada Plevnei

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*