shopify
analytics tool

Prizonierii nametilor in Tecuci

  Tecuciul este in acest moment izolat. Nu se poate circula spre niciuna din localitatile adiacente, in zonele marginase existand probleme. “S-a intensificat viscolul, sunt afectate zonele deschise, se intervine greu”, ne-a precizat primarul Eduard Finkelstain. In schimb in interiorul orasului se poate circula in conditii de iarna. Pe tronsonul dintre hotel si transformator, pe strazile Nicoresti, Tudor Pamfile, Transilvaniei se degajeaza trotuarele. Primarul a mai precizat ca in zonele unde zapada nu poate fi depozitata (ex. spatiul interblocuri) aceasta va fi incarcata in camioane. Probleme din pricina nametilor se inregistreaza  si pe strada Linistii ( langa Cimitir).

2 Comments on "Prizonierii nametilor in Tecuci"

  1. Merge -ti la polul nord Poiana si vede-ti ce e acolo?Acolo primarul comunei face multe lucruri bune.

  2. Citeam deunăzi un articol (tip interviu) în care un director pârât-șofer afirma cu tupeu că a făcut așa mult pentru eliminarea zăpezii (primul episod,de la sfârșitul lunii ianuarie–care a fost așa, de încercarea nervilor!) de pe șosele, încât îi mai rămăsese numai să usuce străzile cu feonu l(să-i spună cineva domnului director cu pricina că feonul este pentru uscarea părului capilar–cine are păr pe cap, desigur!).
    Ca urmare realitatea îi dă o palmă acestui individ, care crede că politica incultă pe care o practică este ultima treaptă în evoluția speciei umane. Dumnezeu a dat zăpadă îndestulătoare pentru bogăția recoltelor viitoare, dar directorul șofer se duce la cumetrie (nu că ar fi interzis!), gândind că bunul Dumnezeu va lua o pauză văzând că ”marele director” Romprest este ocupat cu finuța de la Matca. A doua zi, duminică, directorul o ține în chindii la sediul marii societăți, iar târziu în noapte, un haiduc din echipa directorului, numit Han-duc, intră în comă alcoolică, dar este internat cu diagnostic de răceală la plămâni. Până luni dimineață (adică ziua căderii guvernului Boc!) orașul este acoperit de nămeți și a înghețat și feonul!
    Domnule primar, te-ai înconjurat de directori-șoferi și nu dă bine la CV! Poate nu știi, dar poți amenda societatea care se ocupă cu deszăpezirea în oraș, sau pe director că nu și-a făcut treaba, sau te mustră conștiința că nu s-a cerut în caietul de sarcini suplimentarea cu utilaje de deszăpezire atunci când s-a semnat contractul, ori poate nu știai că iarna mai și ninge?
    Avea cineva dreptate că în România este nevoie de dulgheri, instalatori, șoferi, tinichingii, ospătari, căci nu mai sunt disponibili momentan, că se ocupă cu politica, iar politicienii se ocupă cu afacerile!
    Morala – dezinteres, suficiență, comoditate, prostia ridicată la rang de șef și viața ne-o facem din ce în ce mai grea!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!