Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home4/pro98tec/public_html/arhiva/wp-content/plugins/custom-permalinks/frontend/class-custom-permalinks-frontend.php on line 498
PSD Tecuci, festina lente | https://protecuci.ro/arhiva

PSD Tecuci, festina lente

Astăzi, 13.iul.2013, conform declaraţiilor făcute de senatorul Daniel Butunoi, preşedintele PSD Tecuci urma să se decidă excluderea din organizaţie a celor doi consilieri Mitică Hulea şi Maricel Nacu. Aceştia urmau sa fie demişi din motive de nerespectarea voinţei organizaţiei tecucene (a se citi trădare).

Surprinză însă! În şedinţa de astăzi nu s-a luat nici-o hotărâre, acesta a fost amânată pentru 10-15 zile după revenirea presedintelui Butunoi Daniel din concediul ce-l va petrece în afara ţării. S-au făcut urări şi discuţii subţiri şi cu asta sedinţa s-a încheiat.

Nu ştim dacă întrunirea şi-a schimbat obiectivul din acest motiv dar, este sigur că mânia şi hotărârea legată de excluderea trădătorilor se va estompa. Se poate ca peste 15 zile lucrurile să mai sufere schimbari pe ici pe colo în punctele esenţiale.

CAR-Unirea-Tecuci-Repatriere-defuncti

Să ne aşteptăm la o refacere a USL-ului la Tecuci?

Informaţiile au fost obtinuţe pe surse. Senatorul Daniel Butunoi nu a răspuns apelurilor noastre telefonice.