shopify
analytics tool

Remember: Daniel Ţuchel – Tu votează că eu… promit! (I)

Promisiuni-electorale-2012-Daniel-Tuchel

Zilele acestea, am revăzut câteva articolele publicate pe protecuci.ro în perioada 2012-2014. Am hotărât să fac o serie de articole cu extrase din acestea. Iată o declaraţie făcută de actualul primar într-un interviu dat în 05. Oct.2012:

„În ceea ce priveşte prima problemă, cea a locuinţelor, am identificat terenuri care sunt în proprietatea municipalităţii, am solicitat reactualizarea unor studii de fezabilitate vechi, de urgenţă, pentru a intra într-un program de dezvoltare de locuinţe sociale şi pentru tineri pentru a putea detensiona aceste probleme şi pentru a putea satisface cerinţele şi doleanţele multor cetăţeni din municipiul Tecuci. Legat de a doua problemă, a locurilor de muncă, lucrurile sunt mult mai sensibile. ….din păcate acum Primăria Tecuci este cel mai mare angajator din municipiul nostru; primarul trebuie să aibă viziune, aparatul primarului şi Consiliul Local – trebuie să găsim o soluţie să vină investitori pentru a stimula crearea de locuri de muncă. E o ambiţie personală pe care o am şi pe parcursul celor 4 ani de mandat va trebui să facem ceva în acest sens: ca soluţie pe care am găsit-o pe moment a fost acea de comandare a unui studiu de fezabilitate pentru a crea o piaţă de gross, după modelul celor occidentale, pentru a putea valorifica potenţialul pe care îl are Tecuciul şi zona adiacentă, cele 20 de comune, într-un mega proiect care să aducă bunăstarea tecucenilor şi în speţă crearea de locuri de muncă.”

Daniel Ţuchel (Gerhardt?!) a câştigat alegerile din poziţia de outsider. Prin urmare nu putea să convingă decât cu promisiuni. A promis „MEGA PROIECTE”, şi-a cosmetizat imaginea şi CV-ul, s-a aliat cu PSD-ul şi a câştigat. Acum alţii sunt vinovaţi. Nu-şi mai recunoaşte nici pliantele de campanie. Nu-şi mai recunoaşte declaraţiile făcute la adresa aliaţilor care l-au ajutat din plin să câştige. A RESETAT TOTUL! E imaculat.

Zilele viitoare o să postăm şi câteva video relevante legate de modul în care încerca să manipuleze tecucenii.

12 Comments on "Remember: Daniel Ţuchel – Tu votează că eu… promit! (I)"

 1. fotograful lui tuchel de la primarie acum e angajat la registratura la electrica?????

 2. Respect domnule Burlacu! Felicitări Radio 1 pentru inițiativă! Păstrați în program o emisiune de analiză, deschisă, echilibrată. Aveți un om care poate sa o facă.

 3. ULTIMUL TUN AL TEPEANULUI | 26 mai 2016 at 17:49 | Răspunde

  Cu zece zile inainte de alegeri tepeanul vrea sa de-a un ultim tun. Asa cum un primar de sector din capitala, a dat un tun de 40 milioane euro si Tuchel incearca maine acelasi lucru. A convocat, pentru vineri 27 mai, ora 10, o noua sedinta de indata, in mod ilegal, ca toate celelalte de pana acum, deoarece legea spune clar in ce conditii pot fi acestea convocate. Bine, o mare parte de vina o are prefectul, care in cei 4 ani de mandat tuchelist nu a intervenit nici macar o singura data, pentru a se respecta legea, dar si asa- zisii consilieri ai opozitiei care nu au reclamat la DNA sau in Contencois. Bine cel putin ca in ultimile luni nu s-au mai prezentat si au pus cat de cat stavila jafului, speram sa o faca si maine. Oricum dupa alegeri se impune un audit independent la Primaria Tecuci, si publicarea tuturor documentelor in baza carora s-au facut incredintarile directe si in ce conturi sau dus banii. Asa cum sper ca vor fi trasi la raspundere si acei consilieri locali care au aprobat sifonarea banilor publici.

 4. Reporter tecucean | 26 mai 2016 at 17:31 | Răspunde

  Doua zile in care dl. Burlacu a dovedit forte mult bun simt si stapanire de sine in fata taranului. In locul dumnealui il intrebam despre caracter. Da, despre caracterul tepeanului ajuns primar, care astazi te primeste in audienta, iti spune, vai ce baiat bun esti, ce treaba exceptionala faci, si a doua zi ,la ora 7 dimineata ,iti trimite doi indivizi de la politia locala cu demisia, sa o semnezi. Poate fi crezut vreo data un astfel de om, care minte precum respira?

 5. Cred că toți tecucenii au putut vedea azi un primar în fața unui moderator adevărat. După ce Țepeanul, s-a prezentat la moderatori lingăi de la televiziunile regionale și a dus adevărate eseuri electorale, azi a avut parte de o lecție de corectitudine și jurnalism adevărat din partea domnului Burlacu. Vizibil(figură de stil că la radio îl auzim nu îl vedem) iritat de corectitudinea moderatorul a sperat în puterea lui de a manipula lucrurile fără succes. Pe scur din emisiunea de azi ce am înțeles:
  1. Tuchel pus în fața adevărului dă vine pe ceilalți
  2. Nu recunoaște că e un dictator și prefer poziția de victimă
  3 A admis incidentele din Bălcescu și Satu Nou când cetățeani l-au fugărit
  4. A admis că a băgat pumnul în gura presei și nu a comunicat de loc cu cetățenii
  5. Și-a justificat din nou sumele exorbitante cheltuite inutil
  6 A încercat să se debaraseze de familia Grigoraș și de orice legătură cu acești
  7. A recunoscut că o leptră ca Grosu l-a promovat și a justificat consilierii analfabeți Papuc, Andriuță și Hulea
  8. A mințit în continuare și s-a distanțat de Negru, debarasându-se ft ușor de acesta
  9. A dovedit încă odată că este un țăran needucat, un parvenit și un mafiot de mâna a treia mai ceva ca cei din familia Bontea
  10.Și-a implicat propriile fice în campania electorală din 2012 publicându-le fotorgrafia pe pliante și schimbâdu-le numele(auzi ce părinte) în scopuri electoralle și în 2016 zice că alții i-au bagat familia în politică și că taicăsu e un om onest (cu furca în mână)

 6. Inregistrarea sedintei de azi, postata pe Tecuceanul, are 4 minute, mai mult de 15 minute nu are nici una. Insa, o anume Nina Popa, mințând cu nerușinare ca ședințele tin 2 ore, a primit de la țepean 100 de milioane lei, cu care și-a procurat acumulatori și aparatură super performanta. Ce face cu ea? Lumea spune ca se plimba toata ziua prin oraș și îi fotografiază și filmează pe cei indizerabili tepeanului, pe care apoi îi batjocorește pe siturile ( gen sindromul) camarilei Țucheliste.

 7. Da, s-a terminat pentru Tuchel. Astazi era tras la fata, galben ca ceara, disperat si-a dat seama ca totul s-a sfarsit, si chiar daca prin absurd va castiga alegerile nu va putea conduce orasul, deoarece nici un consilier nu va dori sa faca puscarie pentru el. Disperati erau si cei cativa din jurul lui, in frunte cu Lupascu .

  • Da m-am trezit cu Dl Primar la poarta replica stiu ca esti suparat pe noi. Continuarea este inutila. Dpmnule esti mai mare ca mine cu ceva anii dar sa sti ca si tiganii cand se jura pe copii se tin de cuvant. Nu ai fost serios si vei pierde. Cam atat.

   • Astazi se striga dupa mine ca la stana ; Ba nu esti serios si m-i se arata obrazul. Tin sa amintesc Domnului MAF ca : sa va fie rusine domnilor. Mi-=ati promis ceva si nu v-ati tinut de cuvant. De ce v-as vota eu? Acum 4 ani umblam ca un prost din poarta in poarta,si nu puteti nega. M-a injurat toata strada ba cu Tuchel a tau. Am indurat ocara scuzandu ma ca nu am eu vina pt nimic. Nu am avut nici un favor eu. Dar nici unul. Acum M-i se impune cumva obligat fortat sa ma implic sa fac adeziuni sa Ce ? Pt ce? Domnule Maf prieteneste iti spun daca mai tipi te jicnesc. Sunt liber sa fac ce vreau. Oricum nu mai aveti nici o sansa. Succes castigatorului si fara violenta.

 8. Doru Parapanghel | 25 mai 2016 at 10:12 | Răspunde

  Astazi a convocat o noua sedinta de indata, bine inteles in mod ilegal, dar daca de 4 ani prefectul nu a zis nimic, ce sa mai zica acum , la sfarsit de mandat. Scopul? Banii, cat mai multi bani, pentru a fi cheltuiti discretionar in ultimile zile de mandat de tepean si gasca lui.

 9. Ultima lovitura marca Tuchel:prin consilierul sau personal (!!!) Cojocaru a preluat societatea Muncitorul.Acum daca va intrebati despre campanie si bani de campanie aveti si un raspuns. Numai ca acolo mai mult ca oriunde e vorba de banii oamenilor!Tecuceni ,abia acum treziti-va!Nu-l lasati pe Tuchel si pe acolitul lui sa va fure agoniseala de o viata!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*