shopify
analytics tool

362 tecuceni scăpaţi de grija plăţilor

   Ultima şedinţă ordinară a fost mană cerească pentru un număr de 362 cetăţeni ai urbei. Aceştia, în timp, din 2005 încoace, acumulasera debite de 119.248 lei, administraţia dându-şi seama în prezent că nu mai pot recupera suma amintita. Consilierul Papuc a fost foarte necăjit de situaţia în sine neînţelegând cum a fost posibil să se ajungă aici: „Suma este foarte mare, aproape 2 miliarde (lei vechi), cum se poate justifica?” Edilul Finkelstain a explicat că este vorba de mijloace auto cumpărate cu 10-15 ani în urmă, pentru care nu s-a mai făcut radierea. Sunt mult prea multe roluri să vezi care mai trăiesc, care mai domiciliază în Tecuci, care n-au radiat. Blocajul financiar este vechi în România, şi ar trebui făcute anual aceste cercetări. Ştiu că o parte din cei 362 nu au fost găsiţi la adresele înscrise, alţii figurează decedaţi, nu ai cu cine să mai discuţi, anii au trecut, mulţi dintre ei au plecat din localitate”. Spusele primarului au fost întărite şi de cuvintele consilierului Spiridon, întrun final tot Consiliul local hotărând că trebuie să aprobe scăderea din evidenţele analitice şi sintetice ale biroului IGD şi ale serviciului Buget Contabilitate a creditelor datorate de cei 362 debitori. Ei au scăpat de grijile plăţilor, ceilalţi, restul tecucenilor fiind somaţi să-şi achite dările.

2 Comments on "362 tecuceni scăpaţi de grija plăţilor"

  1. Incompetenti, pe noi ceilalti buni platnici, ne jupoaie cu taxe si impozite iar pe astia ii scuteste, o sa ajunga tara t***lor

  2. Atata rau,cat nu exista o subtilitate in toata aceasta afacere. Dar evidenta populatiei,ce face? Doarme, precum politia?Suni la politie, ti se raspunde sec, este competenta politiei comunitare. Suni la pol. comunitara,…si primesti un raspuns sec: zilnic trecem prin zona.Da,trec oamenii legii,dar nu cand are cetateanul nevoie.SI AS MAI INTREBA PE PRIMAR, SECTORISTI MAI AVEM IN ORAS?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!