Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home4/pro98tec/public_html/arhiva/wp-content/plugins/custom-permalinks/frontend/class-custom-permalinks-frontend.php on line 498
Şcoala Gimnaziala „Elena Doamna” Tecuci - partener în Proiectul Erasmus „Energy for life | https://protecuci.ro/arhiva

Şcoala Gimnaziala „Elena Doamna” Tecuci – partener în Proiectul Erasmus „Energy for life

scoala-gimnaziala-elena-doamna-tecuci

Reuniţi sub parteneriatul Erasmus, acţiunea cheie 2 – proiect de parteneriat strategic pentru susţinerea schimbului de bune practici în domeniul şcolar pentru perioada 1 septembrie 2016- 31 august 2019, în cadrul proiectului „Energy for life” – parteneri din 7 ţări europene au participat la prima reuniune care s-a desfăşurat în Polonia în oraşul Czestochowa în perioada 17-21 octombrie 2016.

Programul Erasmus a făcut posibil că alături de un coordonator din Spania şi parteneri din Grecia, Italia, Franţa, Croaţia, Polonia să participe şi Şcoala Gimnaziala „Elena Doamna” din Tecuci, coordonator fiind profesor învăţământ primar Lefter Adriana.

parteneriatul-erasmus  Proiectul are o durată de 36 de luni şi are o valoare eligibilă de 21 985 euro. Acest proiect acoperă toate domeniile curriculum-ului şi vizează dezvoltarea abilitaţilor elevilor în cercetare, experimentare şi investigare. Folosind engleza ca limba a proiectului şi noile tehnologii vom a lucra direct cu celelalte şcoli participante la proiect pentru atingerea obiectivelor.

Oraşul Czestochowa situat în sudul Poloniei, cu peste 200000 de locuitori, este un important centru cultural şi religios şi a fost gazda primei noastre întâlniri Şcoala Podstawowo nr 52, o şcoală mare, caldă şi primitoare, cu copii frumoşi şi isteţi, cadre didactice creative şi perfecţioniste ne-a surprins plăcut cu o foarte bună organizare. Au fost zile întregi de lucru în care s-a stabilit logo-ul proiectului, în urma unui concurs, logo-ul, mascota după un desen realizat de un elev din şcoala noastră, planul de activităţi pentru anul şcolar 2016-2017, obiectivele şi rezultatele vizate, cât şi instrumentele utilizate şi modul acestora de realizare şi prezentare.

Dorim să mulţumim profesorilor din Polonia pentru organizare, primirea călduroasă şi partenerilor din proiect pentru bună colaborare.

prof. Lefter Adriana