Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home4/pro98tec/public_html/arhiva/wp-content/plugins/custom-permalinks/frontend/class-custom-permalinks-frontend.php on line 498
Se desfiinţează Oficiul Prefectural din Tecuci | https://protecuci.ro/arhiva

Se desfiinţează Oficiul Prefectural din Tecuci

Biroul prefecturii Galati la TecuciÎn conformitate cu Ordonanţa nr. 63/2010 prin care Guvernul disune reducerea personalului din aparatul de stat, Instituţia Prefectului Galaţi a informat Primăria Tecuci că va desfiinţa Oficiul Prefectural de la Tecuci, care funcţionează încă într-un imobil situat pe strada 1 Decembrie 1918, măsura urmând să devină efectivă abia după data de 16 august.
Primarul a găsit soluţia. Prefectul, la Tecuci
Răspunzându-le liberalilor, primarul Eduard Finkelstain a arătat că înfiinţarea Oficiului prefectural a reprezentat o decizie politică a fostului guvern liberal, iar problemele cetăţeneşti vor fi rezolvate prin deplasarea la Tecuci, într-o zi a săptămânii, a prefectului sau a subprefectului.
Supus la vot, proiectul prezentat a fost aprobat cu 14 voturi pentru şi 3 contra (liberalii prezenţi).
Aşteptăm să vedem ce utilitate i se va da acestui spaţiu, având în vedere că muzeul dispune şi de un altul, alăturat, în care funcţionează Oficiul de cadastru. Se va transforma în birouri sau se va deschide măcar o sală cu exponate numismatice şi arheologice?
Autor: Octavian Cerchez – Viata Libera