shopify
analytics tool

Se vor efectua tratamente de combatere a țânțarilor și insectelor

tratamente împotriva ţânţarilor şi căpuşelor

 UAT TECUCI anunţă cetăţenii  municipiului că, în conformitate cu Ordinul Comun(Ord. 45/1991 al Ministerului Agriculturii, Ord. 68/1992 al Ministerului Mediului, Ord.15b/3404/1991 al Departamentului pentru Administrație Locală, Ord.127/1991 al Asociației Crescătorilor de Albine, Ord.1786/TB/1991 al Ministerului Transporturilor) și cu Legea Apiculturii nr. 383/2013, se vor efectua tratamente de combatere a țânțarilor și insectelor care creează disconfort populației.

        Tratamentul se va efectua terestru , în interiorul localității.

        Data  tratamentului: 19.06.2017 – 23.06.2017.

        Durata tratamentului: aproximativ 7 ore, începând cu ora 21 a zilei de 19.06.2017.

       În cazul în care condițiile atmosferice nu permit efectuarea tratamentului, acesta va fi amânat pentru  prima zi în care se poate  efectua, din intervalul 19.06.2017 – 23.06.2017.

       Denumirea și doza produsului utilizat: K- OTHERINE  PROFI  EC 250, din categoria biocide, avizat de Ministerul Sănătății Publice, în doză de 40ml/ha.

       Produsul conține DELTAMETHRIN, este toxic pentru albine, pești și organisme  acvatice și acționează prin contact și ingestie ( albine 48 de ore).

       În seara de aplicare a tratamentului se recomandă evitarea expunerii pe domeniul public a copiilor, vârstnicilor și persoanelor cu afecțiuni respiratorii.

        Pentru informații suplimentare puteți suna la nr. de telefon 0800800111.

                                                            PRIMAR

                                           Cătălin Constantin HURDUBAE

Foto: obiectivbr.ro

9 Comments on "Se vor efectua tratamente de combatere a țânțarilor și insectelor"

 1. De ceva timp, pe mai multe site-uri tecucene se duce o adevarata campanie de denigrare a doamnei Lucia Gologan, managerul Casei de Cultura. Il rog pe adminul acestui site sa incerce sa ne prezinte si punctul de vedere al doamnei Lucia Gologan, deoarece din informatiile pe care le detin lucrurile nu stau chiar asa cum sunt prezentate in respectivele postari, fiind mai degraba o rafuiala personala a unei foste salariate a respectivei institutii, care si-a dat demisia. Insa, opinia publica nu cunoaste aceste dedesubturi si i-a de bune aceste fantasmagorii propagate de minti bolnave.

  • Există un proverb indian care spune aşa: „Stai liniştit şi aşteaptă pe malul apei, cadavrul duşmanului tău nu va întârzia să apară”

  • Opinia publica nu cunoaste aceste dedesubturi, dar stie ce-i poate pielea d-nei Gologan….

 2. Datele oficiale date publicitatii recent arata ca Tecuciul este cel mai slab dezvoltat oras din Romania, unde doar 1 din 15 locuitori are servici. La judete pe primul loc din acest punct de vedere este Giurgiu cu 1 locuitor din 8. Ceea ce nu spun statisticile este ca si acei putini care muncesc in oras sunt bugetari, care traisec pe spatele saracilor, obligati de legile PSD-iste sa platesca desi nu au venituri, pe cand imbuibati bugetari vor primi de la 1 ianuarie si 100 de milioane pe luna.

 3. „se recomandă evitarea EXPUNERII PE DOMENIUL PUBLIC a copiilor, vârstnicilor și persoanelor cu afecțiuni respiratorii:?????????????? Domnule Lucid, se pare ca nu mai sunteti destul de lucid! Purtatorul de cuvant al Primariei nu ne explica deloc cum se va realiza tratamentul si cum vor fi evitate gradinile si proprietatile peivate. Si, nu glumesc! Deloc! Ba chiar explam a treia oara, cu maxima nedumerire: Pacat de palarie!

 4. Damache Mihail | 13 iunie 2017 at 18:01 | Răspunde

  Doar intreb – cu ce se ocupa angajatii primariei de la biroul fonduri europene, in conditiile in care cu vreo 2 luni in urma s-au platit unei firme 800 milioane lei vechi pt. intocmirea unei cereri, iar acum unei alte firme 1 miliard 300 milioane lei vechi, pt. intocmire , verificare si urmarire a dosarelor in vedera obt. de finantari? Care este motivatia angajarilor zilnice pe care primaria le face, si cu ce s eocupa acesti noi angajati, in conditiile in care observam ca absolut tot ce se face in oras, se face cu persoane sau firme care nu au legatura cu primaria.

 5. Au fost probleme în America la fiecare 4-7 ani de la începuturile Republicii, iar acum au trecut deja 8 ani de la ultima criză. ”Este cea mai lungă absenţă a unei criză din istorie, deci o nouă recesiune urmează. În 2008 am avut o problemă cu datoria. Datoria de atunci nu se compară cu ce datorii avem acum. În 2008, chinezii aveau mulţi bani păstraţi pentru zile negre. Când a început să ”plouă”, au început să cheltuie banii. Acum până şi chinezii au datorii imense, iar datoria este mult mai mare. Rezerva federală, banca centrală din America, are un bilanţ plin de datorii, de cinci ori mai mari faţă de 2008”. In Romania criza este produsa de guvernul PSD care vrea sa mareasca salariile bugetarilor cu 100% desi se imprumuta anual cu 3 miliarde euro pt. plata pensiilor si 10 miliarde pt. plata salariilor. Ce inseamna acest lucru? Falimentul Romaniei. De aceea s-a amanat marirea salariilor la 1 ianuarie, dar chiar si asa nu suntem scapati de faliment.

 6. Președintele Curții de Conturi Nicolae Văcăroiu a suținut un discurs în fața membrilor Comisiilor de finanțe și economice din Senat, unde a declarat că administrațiile publice locale ”fură” bani din bugetul local, sumele ajungând la opt sute mii lei per comună, informează Mediafax.As fi curios sa stiu cati bani s-au furat in ultimii 5 ani de la primaria Tecuci. Cum pot sa solicit un astfel de control la aceasta primarie?

 7. Remarcbil anuntul. Cred ca n-am mai vazut asa ceva nici la actiuni mult mai importante, venite de la un nivel mult mai inalt.
  Nu glumesc. De la rigoarea cu care se jusifica legalitatea actiunii, pana la informatii privind substantele, dozele si aprobarile pe baza carora se desfasoara procedeul in sine, de la orarul desfasurarii, pana la algoritmul de rezerva pentru vreme rea, este ceva neobisnuit de perfect.
  Asa trebuie sa lucreze toate sectoarele administratiei de stat.
  Poate ca executia nu va fi pe masura, nu stiu daca cei care au aprobat substantele sunt la fel de responsabili, ca asa sunt lucrurile la noi, dar partea cu anuntul – jos palaria!
  Nu credeam ca ma va impresiona atat de mult un anunt. De fapt, ma impresioneaza seriozitatea, normalitatea, care la noi sunt extrem de rare.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!