Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home4/pro98tec/public_html/arhiva/wp-content/plugins/custom-permalinks/frontend/class-custom-permalinks-frontend.php on line 498
Spitalul din Tecuci a rămas fără anestezist | https://protecuci.ro/arhiva

Spitalul din Tecuci a rămas fără anestezist

Anestezist-in-Spitalul-Tecuci

La spitalul din Tecuci, situația e disperată. Singurul anestezist şi-a dat demisia. Picătura care a umplut paharul a fost că salariul pe octombrie a întârziat, însă medicul e revoltat de starea deplorabilă a spitalului.

Cei care necesită intevenții chirurgicale ar urma să fie trimiși la cele mai apropiate unități militare, însă drumul ar putea dura cel puțin o jumătate de oră, pentru că cel mai apropiat spital este cel din Focșani, adică la 40 de kilometri distanță. A doua variantă ar fi spitalul din Galați, aflat la 80 de kilometri.

Problemele se țin lanț la spitalul din Tecuci și asta pentru că astăzi, unul dintre medici a semnat o plângere colectivă, pe care au mai semnat-o 100 de medici pentru abuz în serviciu și pentru neplata salariilor. Plângerea a fost depusă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci.

Asta vine în contextul în care, ieri, peste 200 de cadre medicale au protestat în fața instituției, nemulțumiți de faprul că nu și-au primit salariile pe luna octombrie.

Sursa:  digi24.ro