shopify
analytics tool

Staţi la rînd dacă vreţi să îi daţi limbi în cur lui Klaus Iohannis

În aceste zile încărcate de emoţie, când viitorul nostru preşedinte urmează să depună (mâine) sfântul jurământ de credinţă faţă de patrie şi popor, noi, patronii de televiziuni care în trecut l-am scuipat/calomniat pe candidatul la preşedinţie Klaus Iohannis, afirmând despre el inclusiv faptul că a fost traficant de copii, ne grăbim să îi aducem prinos de recunoştinţă, să îl aplaudăm din tot sufletul pentru că ne va fi brav conducător.

De pildă, şi eu, Sebastian Ghiţă, fosta sluga a domnului Victor Ponta, de la PSD, cu care am fost şi în Dubai ca să bem un ceai, am reevaluat situaţia şi am înţeles că este mai bine pentru biznisul meu şi pentru televiziunea mea (România TV) să punctez pozitiv anumite aspecte din existenţa domnului Klaus Iohannis.

De exemplu, poate nu ştiaţi, domnul preşedinte Klaus Iohannis joacă tenis de câmp. Este adevărat că foarte mulţi oameni joacă tenis de câmp, dar eu mă refeream acum la preşedinţi şi în special la preşedinţii României. Ce mi se pare cu adevărat SEN-ZA-TI-O-NAL (scuze pentru acest cuvânt, dar chiar nu vreau să fiu comparat cu Dan Diaconescu) este că domnul preşedinte Iohannis… citeste intreg articolul

Autor: Iulian Grosu
Sursa: antidotul.ro