Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home4/pro98tec/public_html/arhiva/wp-content/plugins/custom-permalinks/frontend/class-custom-permalinks-frontend.php on line 498
Tecucean bătut de fratele unui om al legii | https://protecuci.ro/arhiva

Tecucean bătut de fratele unui om al legii

Liviu GogoasaUn bărbat de 37 de ani din Tecuci, aflat patul de spital, susţine că a fost bătut în urmă cu câteva zile de fratele unui poliţist de la DIICOT Galaţi.
Victima, Liviu Gogoaşă, spune că a fost lovit cu bestialitate de către agresor, fără absolut niciun motiv. ”M-a bătut Coco, fratele unui poliţist, Mingireanu, de la crimă organizată. Am intrat într-un bar, am ieşit afară puţin la invitaţia lui, l-am invitat înapoi să ia loc la masă să mai stăm împreună, deci nici nu m-am aşteptat la aşa ceva. El ştiind că sunt camere în jur, m-a tras mai deoparte şi din vorbă în vorbă, fără ceartă, când a ieşit din raza camerelor, m-am trezit cu una şi de acolo nu mai ştiu nimic şi am ajuns aşa”, povesteşte Liviu Gogoaşă. Acesta spune că se simte foarte rău din cauza loviturilor primite şi speră că i se va face dreptate într-un final. „Mă doare capul, mă simt foarte rău, am primit lovituri în cap. Am depus plângere la Poliţie şi sper ca tura asta să se rezolve, să se sară de fratele lui. Altă soluţie nu există decat să îmi scot certificat medico-legal pentru că am dinţii sparţi în gură, sunt mutilat”, a mai afirmat Liviu Gogoaşă care era internat la secţia Neurochirurgie de la Spitalul de Urgenţă ”Sfântul Apostol Andrei”.
Potrivit unor surse, Florin Mingireanu, zis „Coco”, nu ar fi la prima abatere de acest gen, scăpând de fiecare dată de rigorile legii cu ajutorul fratelui său. Mai mult, conform spuselor victimei, nu de putine ori, se întâmpla ca tocmai cei agresaţi să ajungă în arest. Un caz similar a avut loc cu doar câteva zile înainte, prilej cu care ”Coco” şi ”fârtaţii” lui au prins curaj încercând să facă ordine în Tecuci. Rămâne de văzut dacă de această dată Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci îşi va face datoria neţinând cont de faptul că bătăuşii din Tecuci sunt rude sau protejaţii poliţistului de la DIICOT, sau ale şefului Poliţiei Tecuci, care potrivit aceloraşi surse ar avea legături mai “strânse” cu unele clanuri din lumea interlopă locală şi nu numai. Pe măsură ce vor apărea noi informaţii în acest caz, vom reveni cu amănunte.

sursa: Impartial.ro