shopify
analytics tool

Tecuci, ascultă comanda la mine !

Colaboratorul nostru „PĂREROLOG” a trimis acest material în data de 09.iun.2012, mai exact cu o zi înainte de alegerile locale. Ce credeţi, l-a citit bine pe Ţuchel? 


 Cam aşa sună ameninţările care flutură prin Tecuci de vreo câteva zile încoace! Şi eu care, în ultima mea „scriere” îmi luam, oarecum „la revedere” de la dumneavoastră… şi vă mulţumeam, celor care aţi avut răbdarea să-mi suportaţi „părerile”. Vă spun sincer, de data asta, fără glumă, fără ironie, fără fabulaţie inutilă, fără a-mi da cu părerea aiurea-n tramvai, că problema electorală a devenit cam „groasă”…!!!

Surse mai mult decât serioase, cu un grad de credibilitate foarte ridicat, zic eu, confirmă faptul că, USL-ul, prin vectorul său principal de zgomot, imagine şi scandal, candidatul Ţuchel, au trecut la proferarea de ameninţări de genul celor menţionate în titlul acestui articol. Iniţial, mi-a fost greu să cred că domnul Ţuchel, pe care îmi vine greu să-l mai numesc „domn”, a luat-o la…” talpă” prin Primărie, intrând prin birouri, adresându-se salariaţilor din încăperile respective, mai mult, făcând „apelul de seară”, prânz sau de după-amiază, neştiind exact perioada din zi când i-a luat la verificat… la fişa postului, de parcă ar fi fost primarul în funcţiune, nu un simplu candidat, infatuat şi plin de sine de o fudulie ce dă pe dinafară (apropo de fudulie, ştiţi că termenul vine de la vierul care-şi etalează fuduliile, aşa, pentru atracţie porcească, pentru a obţine” favoruri”, nu pentru a obţine voturi…)

TECUCIUL SUB ASEDIU?!

Caporalul fără mustaţă (sic!) nu s-a oprit aici! Pe durata campaniei electorale, şi-a continuat periplul războinic şi prin celelalte instituţii locale aparţinătoare sau nu de Primăria Tecuciului, continuând să calce cu bocancii săi cazoni, urât mirositori, având moletierele pline de noroaiele din Ţepu… zic, a continua să calce prin „interesele” slujbaşilor, ameninţându-i că o să le arate el, de luni în colo ce-i poate lui masteratul în administraţie locală…! În veritabilul stil al vânătorilor de munte, ştiinţă milităricească în care, chipurile, ar fi el specializat, derivată din pifăneala practicată de majurii de pe vremea lui Moş Teacă, Ţuchelul cu pretenţii de prim-caporal la Primăria Tecuciului, a început să împartă, în stânga şi în dreapta, ameninţări, care mai de care mai căprăreşti…

Efectiv, individu’ a cam început să facă instrucţie… cu noi, cu tecucenii! Măi fraţilor, omul ăsta nu-i normal! Nimeni din staful său de campanie nu l-o fi sfătuit că nu-i bine să te dai la electorat, să faci „gât” la cei cărora le ceri votul? O fi vreo nouă modă, ceva de genul „Strigă la ei! Ameninţă-i pe toţi! Dă-i afară din serviciu! Ia-i gâtu’ că poate ţi-o da votu’!”…? Întreb şi eu, că poate n-oi fi la curent cu noile tehnici electorale… Comentă. Un om, din echipa electorală a măciucaşilor, probabil: „Apropo, de ce vă e atât de frica de Ţuchel? Dacă se dovedeşte că nu va fi capabil şi nu îşi respectă promisiunile, peste 4 ani îi vom da un vot de blam, aşa cum vom face acum cu Finkelstain.”… m-a lăsat fără cuvinte. Dar nu fără a comenta… Măi frăţînemiu, chiar crezi că noi, tecucenii ne-am bolunzît de-a binelea?! Oare nu ne-au ajuns 22 de ani de „experimente” electorale??? Să ne-o tragă pe cocoaşă şi Ţuchelul ăsta… că nu ne-or fi fost de ajuns minciunile celorlalţi, dinainte?


 

Agentia-imobiliara-EXTREM-Tecuci


La drept vorbind, dacă cineva se crede nemuritor, îşi poate permite să mai piardă încă 4 ani… şi să experimenteze o administraţie locală de tipul “Nimeni şi nimic nu mişcă în… Tecuci! Că vă dau cu burta de asfalt!”… şi să spere că nu se va da “Stingerea” la 22:00 netrecut de fix… şi că nu vom face plantoane pe fiecare stradă… să sperăm…

Ştiţi ce-i lipseşte Tecuciului acum? Echipele de ghiogari şi măciucaşi din Ţepu, care să se instaleze pe lângă secţiile de votare şi să-i oblige pe alegători… oare la ce să-i oblige?! Daţi-vă singuri răspunsul. Mai ales cei care doriţi cu nerăbdare să-l vedeţi la Primărie. Să nu plângeţi în pumni, după aia şi să strigaţi… dacă veţi mai avea voce: ” – Eu ţi-am dat un vot! Tu mi-ai dat-o-n bot! “… să nu spuneţi că nu v-am spus… părerea mea… foarte serioasă… de data aceasta!

 
Al dumneavoastra Parerolog de Tecuci