Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home4/pro98tec/public_html/arhiva/wp-content/plugins/custom-permalinks/frontend/class-custom-permalinks-frontend.php on line 498
Trei persoane şi-au pierdut viaţa într-un tragic accident petrecut pe DE 581 | https://protecuci.ro/arhiva

Trei persoane şi-au pierdut viaţa într-un tragic accident petrecut pe DE 581

accidentgrav-munteni-tecuci-galati-oct-2016

Trei persoane şi-au pierdut viaţa într-un tragic accident petrecut duminică noapte pe Drumul European 581, pe raza comunei Munteni. În impact au fost implicate două autoturisme, un microbuz de persoane şi un autotren. Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, în urma accidentului au fost rănite 14 persoane, trei dintre ele pierzându-şi viaţa.

“La faţa locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă (SAJ) Tecuci. La nivelul judeţului Galaţi a fost activat parţial, Planul Roşu de Intervenţie pe raza municipiului Tecuci, fiind suplimentate forţele de intervenţie”, se arată într-un comunicat la ISU Galaţi.

Echipajele SMURD şi SAJ au lucrat contra cronometru pentru trierea, evaluarea şi descarcerarea victimelor accidentului.

Printre răniţi s-a numărat şi o persoană de 24 de ani, diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral, fractură de coloană dorsală şi comoţie cerebrală. Victima a fost iniţial transportată de către echipajul SMURD la Spitalul Municipal Tecuci. După evaluare, medicii tecuceni au decis să transfere rănitul la Spitalul de Urgenţă Galaţi.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat duminică noapte în localitatea Munteni şi cine se face vinovat de producerea tragicului accident.

Sursa: Viata-libera.ro