Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home4/pro98tec/public_html/arhiva/wp-content/plugins/custom-permalinks/frontend/class-custom-permalinks-frontend.php on line 498
Ţuchel a furat mireasa! (a fost prins) au fugit nuntaşii - VIDEO | https://protecuci.ro/arhiva

Ţuchel a furat mireasa! (a fost prins) au fugit nuntaşii – VIDEO

Daniel-Tuchel-in-sedinta-Consiliului-local-Tecuci

Azi 16.02.2016 începând cu orele 12 a fost programată şedinţa oridinară a Consiliului local a Municipiului Tecuci cu începere de la orele 12. În urma unei dispute în interiorul Consiliului local cu privire la legitimitatea preşedintelui de şedinţa în persoana lui Andriuță Ghiță un grup de 9 consilieri a părăsit sala de şedinţe.  Astfel interesele singurului iniţiator, Daniel Ţuchel, au rămas „mofluze”. Pentru înţelegere prezenţa ca preşedinte de şedinţă a domnului consilier Andriuță Ghiță (PNL) îi era necesară domnului primar pentru orice posibilă şi probabilă modificare a procesului verbal de şedinţă. Lăutăreşte, Ţuchel voia să fure mireasa iar nuntaşii au fugit…

Definiţii cod penal – Şantajul

(1) Constrângerea unei persoane să dea, să facă, să nu facă sau să sufere ceva, în scopul de a dobândi în mod injust un folos nepatrimonial, pentru sine ori pentru altul, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.

(2) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează ameninţarea cu darea în vileag a unei fapte reale sau imaginare, compromiţătoare pentru persoana ameninţată ori pentru un membru de familie al acesteia, în scopul prevăzut în alin. (1).

(3) Dacă faptele prevăzute în alin. (1) şi alin. (2) au fost comise în scopul de a dobândi în mod injust un folos patrimonial, pentru sine sau pentru altul, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani.

Şantaj, tăinuire şi autodenunţ

Pentru vizitatorii site-ului, inteligenţi ca toţi tecucenii, secvenţa video de mai jos, pot realiza usor ca actul este una de şantaj. Primarul a tăinuit ani de zile să facă public faptul ca o parte din consilieri, şi nu numai, au datorii la bugetul local.
În fapt acesta poate fi considerat un autodenunţ deoarece primarul avea pârghiile legale să aducă aceste sume la buget prin poprirea indemnizaţiilor acestora dar şi prin alte mijloace legale.
Revenim cu detalii legate de acest eveniment. O să urmărim şi ce se va întâmpla mâine la şedinţa de îndată.

Ţineţi aproape!