Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home4/pro98tec/public_html/arhiva/wp-content/plugins/custom-permalinks/frontend/class-custom-permalinks-frontend.php on line 498
Ţuchel si-a pierdut Aura | https://protecuci.ro/arhiva

Ţuchel si-a pierdut Aura

Aura Constanta Chitu - Primaria Tecuci

În încercarea disperată de a mai salva ce se mai poate salva dintr-o administraţie incompetentă şi penibilă, Ţuchel primarul municipiului Tecuci până la 5 iunie a.c., a început să arunce peste bordul corabiei din membrii echipajului cu care a naufragiat Tecuciul. Ultima sacrificare a fost nominalizata prin dispoziţia primarului nr 298/14.03.2016 respectiv arhitect şef Aurora Constantă Chiţu.

Motivaţia piratului este următoarea: pentru incompetenţa susţinută de obţinerea calificativului nesatisfăcător la evaluarea pe 2015. Întrebările acestui acces sunt numeroase atât de o parte cât şi de alta. De ce acum? De ce nu până în 2015? Cum din poziţia de arhitect şef al unui municipiu poţi fi declarată profesional „nesatisfăcător” de o comisie tovărăşeasca subordonată acestei funcţii dar obedientă primarului în exerciţiu?


banner-fasole


La nivel de speculaţii comentariile aduc în discuţie refuzul Aurei Chiţu de a semna documente care ar legaliza ilegalităţi. (autorizaţii construcţii, clădiri de prin centrul oraşului, clădiri de patrimoniu, etc…) Promitem cititorilor noştri să monitorizăm în continuare comportamentul administrativ deviant al lui Ţuchel şi nu numai. Doamnei Aura Chiţu îi urăm un sincer „La mulţi Ani!” acum în apropierea zilei de naştere.

Decizie-demitere-Aura-Chitu-1
Decizie-demitere-Aura-Chitu-2