Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home4/pro98tec/public_html/arhiva/wp-content/plugins/custom-permalinks/frontend/class-custom-permalinks-frontend.php on line 498
Ţuchelii ucişi de gomoşenie | https://protecuci.ro/arhiva

Ţuchelii ucişi de gomoşenie

Gerhardt-Daniel-Ţuchel-body-guards-2015

După două mandate de primar al comunei Ţepu, pe care a adus-o la stadiu de zonă civilizată, pe atunci tânărul economist, provenit din ofiţer de intendenţă, avea toate datele unei cariere strălucite, mai ales în administraţie, dacă nu şi în politică. Dar, ca orice neam de MODORAN, puterea şi gloria l-au transformat pe deşteptul Daniel Ţuchel într-un gomos greu de atins fie şi cu un bună ziua. Derapajele sale sinucigaşe au început de când şi-a propulsat soaţa în scaunul de primar al comunei Ţepu (diferenţa fiind de doar până în 20 de voturi), iar pe frate-su înfingându-l administrator public, el înşfăcând mandatul de primar al municipiului Tecuci, aruncat până la nori de propulsorul atomic USL.

Suficient, ba chiar arhisuficient să ameţească cu tot cu neam! Gomoşenia a început să-l facă mic pe dinăuntru şi foarte mare pe dinanfară. Afacerile familiei au devenit nemăsurabile, iar acum toţi trei au părăsit demnităţile publice, Daniel nemaiavând de făcut decât să trateze cu Broscoiul de Brateş, V.P. Dobre, un mandat de parlamentar, greu fiind de găsit doar colegiul!

Vom reveni.

Sursa: impact-est.ro
Scris de GELU CIORICI
Foto: Nina Popa