shopify
analytics tool

U.A.T. Municipiul Tecuci organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de Director Executiv a Poliţiei Locale Tecuci

director-executiv-politia-locala-tecuci-2016

U.A.T. Municipiul Tecuci organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante, de Director Executiv în structura organizatorică a Poliţiei Locale Tecuci.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul istorie, litere şi teologie; Rectificare: „studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor umaniste şi arte” (Conform M.O. nr.1249/28.09.2016, partea a III-a).
 • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: 3 ani;
 • studii de master sau postuniversitare de specialitate în domeniul ştiinţelor poliţieneşti; Rectificare: „studii de master sau postuniversitare de specialitate în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de conducere de director executiv Poliţia Locală” (Conform M.O. nr.1249/28.09.2016, partea a III-a).
 • cunoştinţe operare calculator – nivel minim.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 26 septembrie 2016: data limită pentru depunerea dosarelor;
 • 07 octombrie 2016, ora 10:00: proba scrisă;
 • 10 octombrie 2016, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul UAT Municipiul Tecuci, Compartimentul gestiune resurse umane şi funcţii publice din cadrul aparatului de specialitate al primarului, telefon 0372364177.

5 Comments on "U.A.T. Municipiul Tecuci organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de Director Executiv a Poliţiei Locale Tecuci"

 1. Eu am crezut ca se cer studii de balerini. Am facut si eu Facultatea de arte dar specializarea balet. Oare ca balerin imi vor primi dosarul pana pe 26 septembrie 2017?

 2. Pa cand sa ma mai inscriu, daca ati publicat anuntul pe 29?

 3. În fișa postului dă șef la locali va fi printre sarcini trasarea zebrelor si a marcajelor longitudinale (adica dungile dă pe stradă pe înțelesul lor). De asta trebuie științe umaniste sau arte. Am și eu o întrebare. Prestidigitația merge? Că e tot o artă. Arta furatului.

  • Avraame mai am și eu o întrebare: știi cumva unde a publicat țuchelul tău anunțul pentru concursul prin care au intrat în ,,sistemul” țucălarilor intelectualii aida, nina,grigoraș, maftei și alții ca ei? Știe cineva că specimenele astea au ca studii, doar liceul? Știi tu măi avraaame ce note/calificative au luat? știi bre nene avraaame câte persoane au concurat pe acele posturi? unde erai tu tu măi țucălarule când se întâmplau toate astea? Erai cumva la ,,cașcaval” sau erai ocupat cu petrecerile de la crama pdl? Aștept un răspuns de bun simț…dacă ai…!

   • Răspuns de bun simț nu meriți. Pe lingăi ca tine nu trebuie să-i tratezi cu bun simț. Iar eu nu am fost abonat și nici nu sunt la banul public în Tecuci. Și dacă Țuchel a făcut angajări pe genunchi asta inseamnă că voi comuniștilor trebuie să faceti la fel? Am uitat tot voi l-ați făcut pe Țuchel primar.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*