shopify
analytics tool

Un om, un loc, un gest…!

  Desi traim intr-o lume a gesturilor false si interesate, a comportamentului ipocrit si studiat, exista oameni sinceri si fapte bune facute cu simtire profund-crestineasca. Dincolo de orice calcul de imagine ! Un astfel de fapt s-a consumat, duminica , 2 iunie a.c. : dl. CONDRACHE MICŞUNEL –cunoscut si apreciat om de afaceri in comunitatea din Matca si Tecuci, avind concursul intregii sale familii, a organizat, finantat si ingrijit pentru un grup de 50 de copii din ciclul primar al Scolii Generale nr.1 –Suseni-Matca, alaturi de cadre din conducerea institutiei scolare si invatatori-insotitori o excursie pe itinerarul Matca-Tg Ocna-Slanic Moldova ! O excursie-cadou de 1 Iunie, Ziua Copiilor de pretutindeni. Intreaga reteta a unei astfel de intreprinderi (autocar, ghid, locatii de popas pentru prinz, vizitarea salinei Tg. Ocna cu Muzeul Sarii si a Bisericii Sf. Varvara, din subteran, costuri bilete, vizitarea Slanicului cu cele „300 de trepte” si a cascadei , sucuri, si fructe etc) desi deosebit de complexa a fost realizata ireprosabil. „Sint fost elev al Scolii din Suseni, atit eu cit si copii mei, scoala care a dat cele mai multe personalitati care au obirsie de aici, din Matca. Este gestul meu de recunostinta pentru locul unde am invatat cit si gestul de speranta si incredere in copiii si invatatorii acestei scoli….Zimbetele de pe chipurile lor sint multumirea mea” – ne-a declarat emotionat dl. Condrache Micsunel. Un alt detaliu – obligatoriu de mentionat ! – a fost si acela ca, toti excursionistii (copii, invatatori ghid) purtau la rever, cocarde tricolore ca memento onest patriotic pentru 26 iunie, Ziua Drapelului. Frumos ! Desi traim intr-o lume a gesturilor false si interesate, a comportamentului ipocrit si studiat, exista oameni buni si fapte sincere, facute simplu, profund-crestineste, profund-romanesti ! Bravo !

Un scurt material video poate fi descarcat de AICI ( postarea in cursul acestei zilei )

3 Comments on "Un om, un loc, un gest…!"

 1. „Cunoscutul si apreciatul ” om de afaceri se ocupa de fapt cu camataria si functioneaza ilegal, fara contract de inchiriere si autorizatie de functionare in punctul de lucru din Tecuci.
  Si, printre „faptele crestinesti”, merita amintite tentative de fals in acte. Pe rolul Judecatoriei Tecuci exista 2 dosare in care altruistul patron este invinuit de falsuri si cercetarile sunt in desfasurare. De asemenea, la Parchetul Tecuci exista pe numele familiei Condrache un dosar pentru tulburare de posesie si violare a proprietatii private.
  Asa ca, domnule administrator al site-ului, una din regulile de baza in jurnalism este sa-ti verifici subiectele si afirmatiile.

  • Bine scris Daniela!Rupe l pa matcas!!!

  • Stimata dna Daniela, sunteti cumva avocat, procuror sau politist de stiti atatea detalii despre viata dlui Condrache? Ar trebui apreciat gestul in sine,nu de unde isi procura el banii. De treburile astea se ocupa cu siguranta persoanele in cauza. Spuneti-mi va rog un om de afaceri, indiferent ca e din Matca sau Tecuci sau oricare alta comuna din apropierea Tecuciului care a facut un astfel de gest.
   Va multumesc!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!