shopify
analytics tool

USL: Ţuchel la Primărie, Butunoi în Parlament – VIDEO

USL-Butunoi-Tuchel_tecuci.eu   Preşedinţii PSD şi PNL Tecuci, Daniel Butunoi, respectiv Daniel Ţuchel au susţinut luni seară o conferinţă de presă la sediul social-democraţilor. S-a vorbit în principal despre constituirea USL la nivel local şi candidaturile la alegeri. Daniel Ţuchel va candida pentru Primăria Tecuci iar Daniel Butunoi pentru un mandat de consilier judeţean în primă fază, apoi pentru Parlament.

Daniel Butunoi: “După o perioadă un pic mai dificilă şi pentru mine şi pentru colegul meu, domnul preşedinte PNL Daniel Ţuchel, am ajuns în pragul unei decizii de a menţine trendul naţional formând USL-ul şi la Tecuci. E o nouă formaţiune politică foarte mult aşteptată de cetăţenii municipiului Tecuci.   Din punctul de vedere al PSD Tecuci vreau să vă asigur că USL-ul este o uniune indestructibilă la Tecuci şi am creat acest parteneriat pe termen lung. E de notorietate faptul că şi noi în viaţa privată ne cunoaştem foarte bine şi avem încredere totală unul în altul şi suntem convinşi că atâta vreme cât vom fi împreună umăr la umăr vom reuşi să readucem tecucenilor oraşul pe care şi-l doresc. Sediul de campanie al USL Tecuci va fi aici. Noi suntem decişi să câştigăm primăria şi majoritatea în consiliul local. Ca detalii tehnice, avem un protocol semnat la nivel de judeţ aşa cum există şi protocolul când s-a format uniunea la nivel naţional. Există şi un protocol semnat şi între cele două organizaţii la nivel de municipiu”.

Daniel-Tuchel_tecuci.eu  Daniel Ţuchel: ”Candidez la Primăria municipiului Tecuci ca singura alternativă serioasă şi viabilă la conducerea Primăriei rămasă neputincioasă şi repetentă la capitolul administraţiei publice locale în ultimii 8 ani de zile. Tecucenii sunt dezamăgiţi de promisiuni deşarte şi îşi doresc schimbarea. Actuala administraţie portocalie are 3 atribute este lenşă, nepăsătoare şi mai ales compromisă. Tecuciul în 2012 are nevoie de un primar priceput şi apropiat de oameni. Experienţa mea mă recomandă ca fiind potrivit pentru funcţia de primar. Candidatura mea are cea mai puternică susţinere la nivelul municipiului Tecuci, am mandatul celui mai numeros electorat activ din Tecuci adică a peste 10000 de membri USL la Tecuci. Alegerea mea în cadrul USL a fost realizată în urma mai multor întâlniri, analize, discuţii cu cei peste 10000 de membri. Zilele trecute birourile reunite ale PNL şi PSD s-au întâlnit şi au hotărât să reprezentăm municipiul Tecuci în alegerile locale prin mine candidat la Primăria Tecuci şi prin copreşedintele Butunoi în Parlamentul României”.

USL-Tuchel-Butunoi_tecuci.eu

Video ce contine prima parte a conferintei de presa de la acest eveniment:

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=nBiHRtexllc’]