shopify
analytics tool

Vasile Diaconu şi-a depus candidatura pentru funcţia de Primar al Tecuci – VIDEO

Vasile-Diaconu-candidat-la-primaria-Tecuci-2016


Tecuci, 23 aprilie 2016. Zi de mare sărbătoare, sărbătoare de mari şi profunde semnificaţii pentru toţi creştinii, ziua Sfântului Mare Mucenic Gheorghe.

Dintre oameni, printre oameni, pentru oameni, Alianţa Liberalilor şi Democraţilor din Tecuci, partid al adevăratei identităţi liberale şi-a depus dosarele de candidatura responsabilă şi implicare competentă, dedicată vieţii oraşului. Chiar de ziua purtătorului de biruinţă şi de ziua oraşului. Nu din întâmplarea am ales această zi mare, ci pentru bunul destin al comunităţii noastre.

Vasile Diaconu, alături de oameni valoroşi şi cu principii morale, prieteni de credinţă, o echipă profund democrată şi competenţă, oameni curaţi, entuziaşti ai normalităţii, voci autentice ale implicării reale şi asumate liber în viaţa oraşului, mereu aflaţi în slujba marii familii a oamenilor buni, reprezintă singura alternativă serioasă pentru o administraţie corectă din 5 iunie.

Misiune îndeplinită. În 5 iunie, tecucenii municipiului Tecuci, prin vot raţional şi entuziast, vor confirma.

La Mulţi Ani, Tecuci!

Sursa: vasilediaconu.ro

Facebook: https://www.facebook.com/vasile.diaconu.tecuci/?fref=ts

8 Comments on "Vasile Diaconu şi-a depus candidatura pentru funcţia de Primar al Tecuci – VIDEO"

 1. lista de consilieri????

 2. Succes! Adevaratii liberali trebuie sa voteze cu ALDE si Vasile Diaconu. Pentru ca Tecuciul sa scape de BOALA INFECTIOASA si RUSINOASA numita TUCHEL GERHARDT-DANIEL si tot neamul sau inca nepedepsit.

 3. Sunteți mai penibili chiar și decât frâncu

 4. Printre oamenii ăia valoroși se afla și D-l avocat Frâncu cu o valoare de 60.000 lei noi, printre alte valori. Unde sunt principiile morale de care vorbiţi. Am ajuns la concluzia mulţi din gaşca actualului primar au plecat către alţi candidaţi, în momentul in care au simţit că se clatină scaunul D-lui Ţuchel. Era să mă bufnească plânsul când am citit articolul (sau râsul). Nici eu nu-mi dau seama. O fi din cauza limbajului de lemn, parcă suntem la al XIII-lea congres. Si cam la fel e la toţi candidaţii. Curat Caragiale.

  • Nu, aici nu este Caragiale, ati gresit adresa. Pe Caragiale il gasiti in Tecuceanul sau sindromatii,, schimbati canalul.

   • Stai calm că pe sindromul nu mi-ar publica niciodată comentariile. Si nu am gresit adresa. Vrei să ne uităm pe ProTecuci în urmă să vedem articolul despre avocatul Frâncu și cei 60.000 de lei. Sau dacă era lângă țuchel era negru si acuma dacă e la ALDE e curat ca lacrima. Și dacă l-am domn pe țuchel pe frâncu nu tot domn l-am făcut? Care e diferența. Eu spun doar că după alegeri o să ne trezim cu foarte mulți din cei care au stat lângă țuchel, cocoțați din nou politic, indiferent de cine va ieși primar. (să nu mă corectați, le-am scris cu bună știință numele cu litere mici)

  • Valeria Victrix | 25 aprilie 2016 at 19:17 | Răspunde

   „D-lui”… Poate înțeleg eu greșit tzuchelismul sau dogmatica – cer o lămurire: vorbim de Doamne Doamne sau de un oarece domn (sau Domn, dacă vrei tu) de pe la o oerece comună ajuns, ca pedepsă pentru păcatele noastre să ne … cum vrea mușchiu’ Lui…

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*