shopify
analytics tool

Vipera Americană sau Mistrețul Arian?

hillary-clinton-donald-trump

Hillary Clinton. Încercând să pară o bunicuță duioasă, trage întruna lateral de mușchii din jurul gurii, mai ceva ca bunicuța Ion Iliescu. Ca și în cazul lui Iliescu, acoperiți partea de jos a feței candidatei Clinton și vor rămâne deasupra două ghețării de morgă albastră. Trufașă, mincinoasă cu tupeu, fățarnică până la Dumnezeu, aruncă în spinarea altora greșelile cu consecințe grave pe care le comite. Avidă de putere, nepăsătoare de vieți omenești, rece și cinică. Are multă experiență politică de toate soiurile.

Donald Trump. Corcitură de Becali, Băsescu, CV Tudor. Mârlan natural, înzestrat cu o minte pătrată, disprețuitor nu numai de femei, musulmani sau mexicani, disprețuitor de oameni umani, exploatator de muncitori pe bani puțini sau deloc, șacal fiscal, brută idolatrizată de creierele groase din întreaga lume. Niciun fel de pregătire sau experiență politică, ignorant și iresponsabil până la inconștiență.

Vă întreb, cititoare și cititori ai Republicii, dacă ați avea drept de vot în USA, pe cine ați vota mâine? Vipera Americană sau Mistrețul Arian?

Scris de Cristian Tudor Popescu
Sursa: republica.ro

1 Comment on "Vipera Americană sau Mistrețul Arian?"

  1. Intre timp, alegerile s-au incheiat. Trump a castigat. A avut deja o intalnire cu presedintele inca in exercitiu, Obama. Totul este normal, civilizat, serios, conform regulilor. Este extrem de important ca intr-o tara sa existe reguli, traditie – din pacate noi mai avem pana atunci.
    Excesele din campanie au fost depasite. De fapt, la noi ele au parvenit prin intermediul presei, a televiziunilor romanesti care ne-au aratat si ele, dupa cum le-au dictat patronii. Fiindca, din pacate, este evident ca presa scrisa, televiziunile au fost acaparate de cei cu bani iar mandrii nostri ziaristi au cedat rand pe rand. Nu mai stii cand sa-i crezi si cand sa-i compatimesti.
    In ce priveste CTP, el a ramas acelasi lup aparent echidistant, uneori de o ferocitate neobisnuita, ca acum. Echidistanta lui e aparenta. Daca pe americani ii face zob, nu cred ca ar scrie la fel despre rusi. Daca acum il deranjeaza zambetul fals al lui Iliescu, atunci cand Iliescu era la putere, l-a sprijit.
    Recunosc ca in ultimul timp nu i-am prea citit textele, dar acesta parca nu ar fi al lui. Intotdeauna au fost pline de ura, dar o ura exprimata cu mai multa inteligenta si talent decat se vede aici.
    Sper ca afirmatiile din acest text socant sa se duca pe pustii si Dumnezeu sa ajute America! Iar influenta ei asupra Romaniei sa fie benefica.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*