shopify
analytics tool

REMEMBER: Viziunea primarului Daniel Ţuchel

Daniel-Tuchel-in-sedinta-Consiliului-local-Tecuci

Aducem din nou în atenţia cititorilor noştri un articol postat pe protecuci.ro în 21.ian.2013:

Puteţi urmări o selecţie atentă a câtorva momente din discursurile actualului primar Daniel Ţuchel, înainte şi la puţin timp după câştigarea alegerilor locale, momente în care edilul a prezentat o sumă de idei care alcătuiesc viziunea sa, ce ar trebui să transforme municipiul nostru în ”Noul Tecuci, oraşul pe care tecucenii îl merită”.Primarul adevărat trebuie să-şi iubească oraşul şi pe cetăţeni, să le apere interesele în faţa abuzurilor, să semnaleze nemulţumirile oamenilor, să nu fie complice celor care au făcut din Tecuci şi din întreaga ţară sursă de îmbogăţire personală dispreţuind oamenii. Primarul a spus că va fi în mijlocul tecucenilor.

Cetăţenilor oraşului trebuie să li se redea demnitatea pierdută. ”În ultimii 8 ani au existat protejaţi şi privilegiaţi ai puterii. Le dau un semn. Să plece”, spunea primarul la o lună după câştigarea alegerilor. În baza declaraţiilor primarului, peste 56% dintre electorii tecuceni au aplicat la alegerile locale ştampila pe candidatul USL, convinşi că au votat schimbarea.

17 Comments on "REMEMBER: Viziunea primarului Daniel Ţuchel"

 1. Tecucenii trebuie sa stie ca cel care-i scrie lui Tuchal articole in sindrom are condamnare definitiva pentru proxenetism.Ca sa intelegeti CINE sunt oamenii (???) de langa primat.

 2. Daca adminul are proiectul de hotarare care a fost aprobat in sedinta de indata de astazi, il rog foarte frumos sa il posteze, ca sa stie tecucenii ce anume s-a aprobat in acesta sedinta, deoarece tepeanul care conduce actualmente orasul sustine niste aberatii.

  • Va raspund cu doua articole publicate pe protecuci in iulie 2014 clarificatoare in privinta relatiei cu presa a actualului primar.

 3. Politistul Gica | 27 mai 2016 at 16:10 | Răspunde

  Un anume Robin, aflat in stare avansata de ebrietate, delireaza in sindromul ptepean ca un anume Virgil a pus la cale interzicerea ziaristului Calmuc la sedintele Consiliului Local, si ca interzicerea ziristilor la aceste sedinte nu este opera primarului tepean. Alocolistului Robin îi recomandam sa asculte inregistrarea respectivei emisiuni, in care fostul primar a dat raspunsul. Cand se va trezi din aburi alocolului va auzi ca Virgil nu a avut nici o legatura acest fapt si ca prefectura a invalidat a aceasta hotarare, ultrerior dl. Calmuc avand acces la sedinte. Însa doar pana la venirea tepeanului, care va aduceti aminte scandalul cu Samir Oanca, care a luat apararea presei si ulterior dat afara din sedinta de consiliu si supendat in mod ilegal – parca erai in sala, Robine tata, si nu alcolizat- dupa falsificarea p.v. de sedinta. Poate ne spune fosta secretara a Primariei cum au stat lucrurile, asa ca ciocul mic.

 4. @Buchir Daniel

  Vad ca ati retras apelul pentru demiterea primarului si acum chiar il felicitati pentru anumite actiuni. Dl. Buchir, dvs. credeti ca un primar care nu avrut sa stie de Ziua Armatei, de Ziua Nationala, de Ziua Eroilor, a devenit peste noapte patriot si a inceput sa umple orasul de steaguri de dragul Zilei Unirii Principatelor? Domnule draga aici e vorba de un gheseft gras, gras de tot, e vorba de cateva sute de milioane de lei vechi. Eu va rog sa depuneti o cerere la primarie sa va comunice domnul primar cu cine a semnat contractul si cati bani a platit pentru aceste steaguri si o sa vedeti cat ii va costa pe tecuceni „patriotismul” primarului, care nici macar nu va sarbatori aceasta zi si pentru prima oara, in istoria orasului, tecuceni nu vor mai dansa hora unirii in jurul statuii lui Cuza.

  • Daca mai puneti intrebari din astea, o sa mai angajeze primaria si un Pristanda de serviciu. Dupa aceea se vor lauda ca au creat locuri de munca 😉

 5. In demersurile mele, articole, comentarii etc, scopul nu a fost si nu este unul de critica permanenta ci o incercare de a atrage atentia autoritatilor, opiniei publice, asupra problemelor cu care se confrunta comunitate, a nemultumirii acestora. Nu am si nu cred ca are nimeni ceva cu o persoana sau alta. Discutiile fiind purtate la nivel institutional.
  Trebuie sa fim rationali, sa gandim constructiv, pentru comunitate, in interesului comunitatii.
  Eu personal, imi doresc o dezvoltare a Tecuciului, atat la nivel estetic cat si economic. De aceea, cat imi va sta in putere, in calitate de cetatean, am sa lupt pentru asta, va fi o stare de opozitie cetateneasca, constructiva, sprijinind totodata acele proiecte benefice comunitatii.
  Salut pe aceasta cale initiativa prin care s-a inceput o curatare a orasului de afise electorale si de asemenea, amplasarea de stegulete pe stalpi pentru marcarea evenimentului de la 24 Ianuarie – “Unirea Principatelor Române”.

  • Mai Dane cum ai ajuns tu admiratorul tapeanului ,nu stiu dar poate ca banuiesc ,insa nu te mai respect ,nu meriti respectul meu !Faza cu orasul ,bla bla,asta e o abureala fara temei ,tu chiar ai impresia ca te crede cineva ? Ia-l pe colegul tau de partid si pupator de doctrina tuchelista ,Andrasescu si luati o gura din regulamentul partidului care se indreapta spre locul in care a ajuns PNTCD ! SUCCESURI !

 6. Se va rezolva si cu cainii. Vedeti noua organigrama de la Ecotec. Se va face angajari de oameni pentru adunat caini, vreo 30.

  • Iar se face gasca de tuciuri cu laturi de pe vremea lui Han imparat ,sper sa ma tina nervi ,si sa nu bat la ei ,anul trecut rachiu ala cu papucul mi-a omorit un ciine foarte bun,si mi-a cerut si 50 lei ca nu aveau ce bea. Impreuna cu consilierul de papura nea Badea . Bine ca ia desfiintat injectau ciini si ii carau cu papucul in poligonul militar ii aruncau in niste depozite dezafectate. Decit asa mai bine chemati 10 vinatori si e mai ok nu chinuim animalele sa ia bani un nene orientat.

  • Intre timp s-au inmultit pisicile de cartier ,cred ca ar trebui si un serviciu pentru pisici cu cataratori calificati ,de la Tepu binenteles!

 7. Adeseori, liderii politici au impresia că se pricep la tot şi la toate, aşa că încep să îşi impună convingerile indiferent de calificarea pe care o au.
  De aici decurg cel puţin trei aberaţii majore. Astfel prima ar fi că ajung să creadă că tot universul gravitează în jurul lor, cea de-a doua aberaţie, la care suntem martori zilele acestea – e prostia cauzată de optimismul exagerat ( fac ce vreau si cum vreau, ca sunt pe val şi mereu va fi aşa).
  Politicienii au impresia că hotărarile pe care le iau sunt nu numai corecte, dar mai cred şi că acestea vor conduce, în mod natural, la rezultate pozitive. Mulţi lideri ”puternici” cred că sunt invulnerabili şi consideră că nimic din ceea ce se intampla în jurul lor nu îi poate atinge. Astfel, trebuie spus că invulnerabilitatea este o aberaţie secundară care însoţeşte optimismul prostesc. Ca urmare a iluziei invulnerabilităţii apare şi ultima din seria aberaţiilor, iluzia controlului. Cuprinşi de sentimentul prin care se cred/crede ”buricul pământului”, politicienii/politicianul au/are impresia că pot/poate controla oamenii. Crezând că pot face orice doresc, politicienii sfârşesc prin a le face rău, din prostie mai ales, semenilor lor. Din păcate, noi ceilalţi ne aflăm în această situaţie. Suntem victimele unor aberaţii cauzate de iluziile liderilor noştri politici alesi de unii si nevotaţi de alţii.
  Deşi deciziile luate în ultima perioadă sunt, pentru orice om cu minimă inteligenţă, manifestări ale prostiei sociale, ei cred că au luat hotărîrile cele mai bune.
  Când loialitatea şi controlul partinic devin principalele merite, competenţa şi eficienţa sunt marginalizate. Instabilitatea funcţiei publice, justificată politic prin schimbarea conducerii, antrenează incompetenţa, clientelismul şi corupţia.
  Liderul nu poate să greşească pentru că grupul (partidul său) îi spune că nu poate să greşească. Iar în absenţa unor informaţii sau persoane care să le indice eroarea, politicienii continuă cu aberaţiile lor in detrimentul celor pe care ar trebui de fapt şi de drept să-i reprezinte.

  In alta ordine de ideei dar in acelasi context, se spune că este mult mai dezavantajos să spui adevărul, dar să nu fii crezut, decât sa minţi perfect credibil.
  Si chiar dacă a minţit atunci , şi chiar dacă ne minte şi acum, noi nu-i vom spune mincinos, îl vom numi tot “OM POLITIC”.

  Analizaţi, gândiţi şi judecaţi.

  • Autoportret, autobiografie…vorbim din propria experiență, nu? Dar mai bine :
   ”Ne poate fi iertat,
   Să vă-ntrebăm smerit, de vreți a ne-arăta,
   De unde-ați cumpărat postavul de manta?”
   ( ”Lupul moralist” de Grigore Alexandrescu )

 8. Privind la acest filmulet, m-am amuzat si mi-am dat seama ca primarul Tucal..Tulai..Tuuchel sau cum l-o chema se referea practic la EL, in tot ceea ce spunea. Cum mai toate declaratiile sunt de pe vremea cand inca nu era primar la Tecuci, acum se confunda cu vorbele sale mai ceva ca doua gemene identice. Felicitari primare pentru toate trebusoarele realizate in cele 7 luni de mandat. Mai ai putin si bati recordul de a nu fi facut nimic, in toata perioada in care ai fost primar(includem aici si Tepu).
  Fara sa fim rai: Fa si tu ceva sa avem motive sa te laudam!

 9. am vazut drapelul Romaniei pe fiecare stalp electric(in zona industriala),super frumos, stalpii curatati de afise electorale,dar de cainii maidanezi CAND SCAPAM ?.ca s-au inmultit ca ciuma.
  o seara buna.va pupa tati.

  • Cum nu ati scapat de caini? Ma mir,dl. primar a spus ca rezolva problema in 3 luni.A,au trecu 7? Nu are importanta, lumea e multumita, au votat si la parlamentare tot USL-ul.Prin oras lumea e inebunita dupa tepean, ai cade la picioare, iar femeile nu stiu cum sa il pupe si sa il imbratiseze mai repede si il incurajeaza sa mearga pe aceeiasi linie? Liste cu semnaturi pentru demitere, hm…ma faceti sa rad. Tecuceni sunt pur si simplu hipnotizati de tepean, daca zici ceva de el, esti imediat apostrofat si bruscat. Ce spuneti pe siteuri nu are nici o importanta.Trebuie sa va fie clar, tecuceni il iubesc pe tepean! si cu asta basta.

 10. bugetar nemultumit | 21 ianuarie 2013 at 12:40 | Răspunde

  Da, schimbarea unei persoane- d-na Popovici- cu o adevarata caracatita a mafiei.Da, e bine, asa zic angajatii primariei , ei sunt fericiti,chiar daca sunt terorizati zi de zi, schimbati de pe un post pe altul, fara nici o motivatie legala, chiar daca li-se diminueaza salariile, bine ca am scapat de Popovicioaica ! clameaza ei pe toate drumurile.Daca pentru ei asta e fericire, sa fie sanatosi.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*