shopify
analytics tool

Zi specială pentru o persoană deosebită

  Astăzi, 11 iulie, pentru  Iancu Aizic este o zi specială: mai adaugă un trandafir la frumosul buchet al vieţii. Îî dorim să aibă parte doar de fericire, să se bucure de momentele cotidiene, să fie în continuare un tată, bunic model, să aibă întotdeauna doar soare în suflet! La mulţi, mulţi ani sănătoşi vă urează colegii de breaslă! ( n.r. – Tote gandurile bune din partea protecuci.ro si tecuci.eu cu care a colaborat pentru un timp si adaugam: „De regulă, este mai bine să meriţi cinstirea fără să o capeţi decât să te bucuri de ea fără să o meriţi” – Mark Twain  La Multi Ani Maestre!  infotecuci.ro

1 Comment on "Zi specială pentru o persoană deosebită"

  1. Se poate si asa !!

    De curand, mi-am sarbatorit ziua de nastere, ocazie prin care colegii de la saitul Info Tecuci mi-au adresat o frumoasa si emotionanta felicitare. Au urmat apoi si altel urari din partea unor cunoscuti dar si din partea unora de la care nu ma asteptam. Impresionanta a fost pentru mine urarea facuta de prof. univ. doctor Pompiliu Comsa, director executiv al ziarului „Realitatea ” editat de SC Pompidu Galati, care, in doar cateva randuri, a reusit sa spuna ceea ce altii nu pot in pagini intregi.Apoi, am fost puternic marcat si de urarea facuta de colegii de la saiturile Tecuci eu si Protecuci. A fost un gest de adevarata pretuire, de imensa colegialitate si respect, care, de altfel, este si din partea noastra. Am avut ocazia, chiar in aceea frumoasa zi pentru mine, sa ma gasesc cu reprezentantul saitului respectiv si , sa-i multumesc „in direct”.

    Am scris toate acestea pentru a demonstra, inca odata, ca ” sub acest soare este loc pentru toti ” iar noi, slujitorii cuvantului scris, trebuie sa ne respectam reciproc si impreuna, sa facem in asa fel, incat sa fim mereu in mijlocul evenimentelor locale si sa le consemnam cu multa obiectivitate, fara a exista intre noi ” contre” sau altfel de obstructii. Cred ca se poate. Gestul descris mai sus, e doar un simplu dar totodata, un imens gest de colegialitate. Si pentru acest lucru, va multumim inca odata !

    Aizic Iancu
    Tecuci

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*