Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home4/pro98tec/public_html/arhiva/wp-content/plugins/custom-permalinks/frontend/class-custom-permalinks-frontend.php on line 498
UPDATE: Ziarul tecuceanul.ro: SENS-UNIC | https://protecuci.ro/arhiva

UPDATE: Ziarul tecuceanul.ro: SENS-UNIC

comentariu-blocat

Ca urmare a postării acestui articol „tecucenul.ro” s-a trezit: 30 de minute. În acestă dimineaţă au postat comentariile la care am facut referire dar, la scurt timp le-au dezactivat. Un comportament neprofesionist şi jignitor la adresa tecucenilor. Acesta este o practica încă de la apariţia acestei publicaţii. Acesta nu este un „buletin de presă” al Primariei ci un instrument în mâna câtorva care-şi hrănesc orgoliile.

Iata si dovada celor afirmate:Comentarii aprobate

Citam din expunerea de motive (extras din planul de marketing) ce a fost votat de Consiliul local la propunerea Primarului:   „Interactivitate – acesta este un alt scop al acestui ziar care va fi pus in slujba cetatenilor. Asfel, atat paginile editiei print, cat si cea electronica va cuprinde anunturi gratuite, formulare, sondaje, prin care punem in dezbatere publica diverse problematici care tin de administrarea orasului, dar si formulare cu intrebari adresate primarului si raspuns la acestea, ziarul „Tecuceanul” urmand asfel sa reprezinte un instrument important de comunicare intre tecuceni si reprezentantii Primariei.”  Prin urmare, o sa raspundem de astazi cererii tecucenilor de a posta capturi ale mesajelor neaprobate pe website-ul primariei. Observati si dumneavostra „cat de eficient” comunica primarul cu cetatenii :

Comentariu-respins-2

Comentariul-101

comentariu-tecuceanul