shopify
analytics tool

Zvonerul şi răspândacul – Lucrări fără autorizaţie?

Zvonerul si raspandacul la Tecuci

Un zvon s-a răspândit în târg precum că în Primăria Tecuci de ceva timp se execută lucrări de construcţii şi amenajări fără să existe o autorizaţie de construcţie. Şi asta într-o clădire cu o vechime de peste 50 de ani care nu a beneficiat de nicio consolidare.  Aloo… doamna Chiţu, Inspecţia în construcţii, nu aveţi nimic de spus? Sau e doar o răutate a unor tecuceni? Dar nu e complicat de demontat zvonul. Documentul domn’ primar, DOCUMENTUL.
Sau poate Dracul ştie…

8 Comments on "Zvonerul şi răspândacul – Lucrări fără autorizaţie?"

 1. Rezultatul sondajului e -5,adică nici Tuchel nu se mai vrea.Doar Grosu,un pic!!!!

 2. 7% din 34 871 locuitori e destul de mult ,chiar atat de multi sunt aplaudaci ,clienti si tapeni?

 3. 7% ? asa de mult?

 4. George Paduraru | 6 februarie 2016 at 23:12 | Răspunde

  Unii consilieri spun ca primaria nu are autorizatie de functionare de la ISU. Autorizatie pe care primarul trebuia sa o solicite dupa ce a reamenajat parterul cladirii dărâmând mai multe ziduri, a blocat holul, amenajand sala de sedinte si a montat usile rotative.

 5. Săndel Grigoras, Mitica Hulea si Costel Maftei i-au facut sambata un sondaj lui Stuchel. Se pare că EL LIDERO a scazut de la 58% cat avea in 2012 la 7%. Tecucenii nu il mai vor pe DIAVOL. Poate aflati si publicati rezultatele sondajului.

  • Daca o luam logic, economistul o sa scoata maxim 15% la alegeri, deoarece o sa fie votat de cei care depind profesional si politic de el. Anticipez deja o disperare din partea acestuia care va incerca sa fraudeze voturi sau sa discrediteze potentiali castigatori cu afirmatii false. Atentia este esentiala, nu credeti ceea ce presa lui platita scrie si in special realizarile sale fictive, un proiect n-a stiut sa faca, sa nu uit de promisiunile din campanie cu 3000 de locuri de munca(asta nu stiu exact, dar tin minte ca acesta a fost numarul).

   • Fapte, probe si nu vorbe! Vom vedea! Abia astept!

    • Flacarile iadului | 7 februarie 2016 at 18:34 | Răspunde

     Domnule tepean, fii atent aici, ai sa pierzi exact cu scorul cu care ai castigat- 35% la 65%, si dupa aia nu o sa iti ramana decat sa iti faci harakiri in public sau sa te predai la DNA.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*