C.S. Vipguard Tecuci la Cupa Moldovei la Brazilian Jiu Jitsu

CSS-VipGuard-Tecuci

In data de 12.01.2014, Clubul Sportiv Vipguard a participat la competitia de B.J.J Cupa Moldovei 2014, desfasurata in orasul Cahul, la invitatia organizatorului Clubul Sportiv Burlacu BJJ, prin amabilitatea domnului Alexandru Barlea.

[dropshadowbox align=”center” effect=”horizontal-curve-bottom” width=”470px” height=”” background_color=”#ffffff” border_width=”1″ border_color=”#dddddd” inside_shadow=”false” ]Enter your content here.[/dropshadowbox]

Echipa din Romania a fost formata din antrenorul Absoluto Bucuresti, dl Tudor Mihaita, antrenorul C.S. Vipguard, Luis Turcu si domnul Camil Moldoveanu-multiplu campion mondial si european de Jiu Jitsu,cei 3 oficiali asigurand arbitrajul competitiei in conformitate cu regulamentul international .

Datorita formalitatilor pentru trecerea frontierei in Republica Moldova, clubul sportiv Vipguard a participat doar cu un singur sportiv Lupu Ion,care a reusit dupa trei meciuri foarte grele sa urce podiumul castigand medalia de aur, surclasand luptatori experimentati din Judo, Ju Jitsu si Sambo.

  Luna ianuarie este foarte importanta pentru clubul sportiv Vipguard,intrucat va participa la Open-ul Lisabonei la B.J.J cu 2 sportivi ,intr-o competitie international ce aduna in confruntare  aproximativ 2500 de sportivi.

Cupa Moldovei la Brazilian Jiu Jitsu , Cahul-Republica Moldova-12 ianuarie 2014