shopify
analytics tool

Caravana SMURD va sosi în Tecuci şi Galaţi

Caravana SMURD va sosi în Tecuci

Caravana SMURD va sosi în Tecuci şi Galaţi. Paramedicii organizează cursuri de acordare a primului ajutor

Caravana SMURD “Fii pregătit!” va ajunge, pentru prima oară, în judeţul Galaţi, sâmbătă, 4 noiembrie, fiind prezentă în municipiul Tecuci (pe platoul de lângă hipermarketul Kaufland) şi duminică, 5 noiembrie, în municipiul Galaţi (pe platoul Shopping City Galaţi).

În ambele zile, între orele 09.00 – 16.00, personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “ General Eremia Grigorescu” al judeţului Galaţi va organiza cursuri de pregătire a cetăţenilor, în scopul formării unui comportament adecvat înainte, pe timpul şi după producerea diferitelor situaţii de urgenţă ce pot surveni pe teritoriul României.

SMURD va desfăşura cursuri ce vor include prezentarea principalelor dezastre naturale

În perioada 4–5 noiembrie, în sala de şcolarizare a Caravanei SMURD, personalul specializat din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi va desfăşura cursuri ce vor include prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România —cutremure, inundaţii, incendii, alunecări de teren — şi modul în care populaţia se poate pregăti pentru a le face faţă.

De asemenea, în intervalul orar menţionat, pompierii militari paramedici din cadrul Secţiei de Pompieri Tecuci, respectiv al Centrului regional de Formare şi Pregătire în Descarcerare şi Asistenţă Medicală de Urgenţă şi al  Detaşamentului de Pompieri Galaţi vor organiza cursuri de acordare a primului ajutor în diferite situaţii.

Centrul mobil are o sală de şcolarizare

Centrul mobil are o sală de şcolarizare cu o capacitate de 40 de persoane şi este dotat cu toate echipamentele medicale şi de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor. Persoanele interesate să participe la cursurile organizate în Caravana SMURD ‘Fii pregătit!’ se pot înscrie pe pagina de internet a fundaţiei pentru SMURD: http://fundatiapentrusmurd.ro/centrul-mobil-de-instruire-smurd/

Sursa: adevarul.ro

1 Comment on "Caravana SMURD va sosi în Tecuci şi Galaţi"

  1. Daca n-ar fi de plans poate am putea gasi un zambet in ultimele mutari „politice” (de parca noi am avea oameni politici nu gainari ieftini vopsiti…). Pe rand lui Hurdubaie nu i se voteaza Bugetul. In schimb i se baga pe gat Grosu. Apoi Hulea Mitica trece iar in barca care i se potriveste dupa grosimea impresionanta. Apoi senatorul se vede din ce in ce mai des la ceas de noapte (…ca hotii…) cu semieconomistul Tuchel.
    As spune ca lui Hurdubaie i se pregateste ceva. Numai ca nu imi pasa de Hurdubaie. Meteoric a fost primarul Tecuciului. Duca-se.
    In toata aceasta vrajeala ieftina de politica locala tecucenii nu mai incap. Ei-tecucenii- sunt doar „campul tactic” al bataii de joc a senatorului in cardasie -pe rand- cu cate un mincinos. Votati tecuceni.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*