„Crezi că rămâi toată viaţa primar? Fură, bă, cu ambele mâini!” – VIDEO

Las-fierbinti-ProTV-primarul-si-Prefectul

O secvenţă din cel mai nou sezon al serialului „Las Fierbinţi”, difuzat de ProTV, a devenit un adevărat viral pe internet după ce a fost distribuită de peste 10.000 de ori.

În chiar primul episod al celui de-al şaselea sezon al serialului, primarul Vasile primeşte vizita prefectului. Discursul pe care acesta îl ţine în fata primarului a făcut deliciul fanilor de pe internet care l-au dat mai departe într-un ritm aproape record pe Facebook. Îl redam integral mai jos:

Primarul: Dacă se mai poate face ceva, dacă puteţi să mă iertaţi, vă promit că o să fac din localitatea asta ceva ce nu s-a mai văzut. O să fac Micul Paris din ea.

Prefectul: Tu de ce eşti primar, ca să faci treabă? Nu! Trezeşte-te! Crezi că o să fii toată viaţa primar? O şansă ca asta vine o dată la 100 de ani. De când eşti aici, tot aud de tine că ai ciupit un pic de colo, c-ai ciupit un pic de dincolo. Ce înseamnă asta? Ia bă cu amândouă mâinile! Umple sacul, ia tot, că vin ăilalţi şi iau ăia dup’aia. Să nu mai rămână nimic de furat după noi, ăsta-i scopul nostru.

Primarul: Păi şi dacă mă prinde?

Prefectul: Cine să te prindă, mă? Eu? Păi interesul meu şi al nostru ca partid care e? Să te prind sau te acopăr? Fură bă, cât mai e de furat, dar şi împarte. Dă mai departe cum zice la Biblie, ai citit Biblia? S-o citeşti! DAR DIN DAR SE FACE RAIUL. Ia tu ca să-mi dai mie că trebuie să dau şi eu la alţii şi tot aşa că să ajungă la toată lumea. Din ce-mi dai tu mie, eu dai mai departe. Trebuie să ia şi senatorul, şi deputatul, şi ministrul şi primul ministru.

Sursa: stirileprotv.ro

Aveţi mai jos întregul dialog: