Daniel Ţuchel interzice dreptul la liberă exprimare

Daniel-Tuchel-primar

Primarul Daniel Tuchel ameninta ziaristii: „O să mă ocup de d-voastra şi de tot ce vă poate afecta”. Avem inregistrarea convorbirii!

Zilele trecute am postat un articol legat de percheziţiile care au avut loc la mai multe societăţi comerciale şi la primăria comunei Umbrăreşti. Aşa cum ne-am obişnuit, tecuceanul care ne vizitează site-ul se exprima liber prin postarea de comentarii: Iată două dintre acestea:


Prietenii oraşului tecuci
Mai au câţiva kilometri şi ajung şi la ţuchel. Să vedeţi la tecuci abuzuri în serviciu, spălare de bani şi contracte preferenţiale: cu gălbenuş, gelu pleşcan, mihalache, etc Hai cu mascaţii… Dar la ţepu? La ţepu când? Acolo e patria infracţiunilor


D. Buchir
Consiliul local tecuci a aprobat zilele trecute că 300 de milioane de lei să meargă către un tip care va face operaţie pentru slăbit. Acest tip este din ghidigeni, este prietenul lui ţuchel şi a fost angajat la primăria tecuci acum două luni. Şi acest fapt intra tot în categoria abuzurilor în serviciu. Dragi mascaţi, dacă nu credeţi, întrebaţi-i pe consilierii locali din tecuci


Ieri seară, 20. Sept.2014 ora 18:49 telefonul a sunat insistent. Am răspuns. La celălalt capat al telefonului mi-a vorbit Daniel Ţuchel primarul Municipiului Tecuci.

Telefon-Daniel-Tuchel

Dialogul a durat 7:28 minute iar cel care a ţinut să monologheze a fost Daniel Ţuchel. Acesta a ţinut să-mi aducă la cunoştinţă că pe protecuci.ro s-au postat două comentarii (cele de mai sus) care în opinia sa sunt la limita legii şi că-şi rezervă dreptul de a face plângere penală. Asta în cazul în care nu şterg acele comentarii. Şi oricum din acest moment acesta îmi va arăta care este forţa unui primar în funcţie.

De peste doi ani de când sunt primar nu v-am atacat niciodată. Aţi scris ce-aţi vrut. E o mizerie de ziar. Nu vă citeşte nici dracu. Dar de acum o să vă arăt ce poate un primar în funcţie. O să mă ocup de d-voastra şi de tot ce vă poate afecta. De astăzi nu va mai sun NICIODATĂ. Eu sunt demnitar şi primar în funcţie ales de tecuceni. Dumneavoastră nu respectaţi primarul şi pe cei aleşi. Nu mă interesează votul dumneavoastră. Nu sunteţi un tecucean responsabil…” a afirmat Daniel Ţuchel. Şi seria acuzelor şi ameninţărilor a continuat.

Domnule primar, deoarece nu ne mai vorbim vă fac cunoscut că pentru a rezolva acesta supărare puteţi apela la justiţie. O să mă apăr singur. Sunteţi invitatul meu.

Nu este singura dată când mă sunaţi şi mă ameninţaţi. E a III-a oară. Prima ameninţare a venit când am postat acest articol şi a doua oară când, despre viceprimar am scris ACEST articol.

Dacă textul vi se pare inexact vă pun la dispoziţie înregistrarea convorbirii telefonice. În 48 de ore voi lua hotărârea dacă vă fac plângere pentru ameninţări adresate în mai multe rânduri. În instanţă sau la parchet o să obţin de la d-voastra, pentru informarea tecucenilor, documentele pe care nu le-aţi eliberat NICIODATĂ şi pentru care mă judec cu d-voastra de mai bine de un an. Cred că aveti acest comportament de amenintare deoarece pana acum o groază de slugi au cedat prea uşor în fata presiunilor d-voastra. Aşa se explica faptul că majoritatea tecucenilor activi care mai pot vorbi afirma că le este teamă de acţiunile primarului.

NOI AVEM DREPTUL SĂ SPUNEM CĂ SUNTEM HARTUIŢI. Nu dumneavoastră. Aţi săvârşit o sumă de abuzuri asupra mea şi a echipei cu care lucrez în decursul celor doi ani de mandat. Sunt suficiente probe pentru a dovedi acestea.

TOATE ÎNCEP CU 1. Niciodată cu 3.

Voi lupta până la ultima mea picatură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine. – Ion Raţiu