Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home4/pro98tec/public_html/arhiva/wp-content/plugins/custom-permalinks/frontend/class-custom-permalinks-frontend.php on line 498
Daniel Ţuchel: VOI RENUNŢA la mandatul de consilier local | https://protecuci.ro/arhiva

Daniel Ţuchel: VOI RENUNŢA la mandatul de consilier local

Daniel Gerhardt Tuchel - 01

Dragi prieteni,
VĂ MULȚUMESC TUTUROR!

S-a finalizat o etapă importantă din viața mea. Onoarea pe care mi-ați acordat-o în 2012, de a fi primarul Tecuciului și al tecucenilor, s-a transformat, întăi de toate, intr-o mare provocare plină de responsabilități dar a fost și cea mai frumoasă perioadă din viața mea. Tecuciul mi-a oferit ocazia să mă desăvârșesc profesional iar cu experiența în administrație acumulată am realizat lucruri semnificative, fără precedent în istoria oraș…ului. Am avut ocazia să-mi demonstrez mie și tuturor celor care au avut încredere în mine că noi toți, Tecuciul, poate mai mult, muncind alături de o echipă performantă, pe care am îndrumat-o 10-12 ore pe zi.

Am avut șansa să conduc oameni încă de la 24 de ani și înțelegând că oamenii și problemele lor sunt cele mai importante, la 31 de ani eram cel mai tânăr primar din județ. Am fost în serviciul comunității 12 ani, zi de zi, neîntrerupt. Am schimbat viețile a mii de oameni, lucru deloc ușor, în vremurile actuale. Am adus zâmbetul pe buze multora, atunci când nici eu nu credeam că mai e posibil. Uneori am schimbat destine, cu credință, cu respect, cu compasiune. Pentru asta vă sunt tuturor recunoscător!

Am cunoscut și recunoscut în această campanie o mulțime de oameni vrednici și inimoși, de toată isprava pe care îi asigur de toată considerația mea. Vă mulțumesc celor din echipă, celor care ați muncit alături de mine. Le sunt recunoscător celor care m-au votat și-i respect sincer pe toți cei care au ieșit la vot.

Am decis să mă retrag și VOI RENUNŢA la mandatul de consilier local cu care m-ați investit, lăsând locul în legislativul local unui tânăr.

Viitoarelor autorități ale administrației publice locale le doresc să facă pentru Tecuci MĂCAR JUMĂTATE din cât am reușit eu în doar patru ani și să-și țină aproape doar oameni de calitate.
Vă transmit tuturor că voi rămâne în continuare același om, că echilibrul, demnitatea, dragostea de semeni și mai ales credința îmi vor călăuzi pașii, la fel cum am fost dintotdeauna.

DOAMNE AJUTĂ!

Foto: Henri Codenie