DEZMINT CU TĂRIE ŞI SIGURANŢA existenţa unei alianţe PNL-UNPR

pro-si-contra

În cursul zilei de astăzi, a circulat foarte insistent zvonul plecat se pare din sediul P.N.L Tecuci, că există o înţelegere sau o alianţă între P.N.L. şi U.N.P.R. Ca şi candidat pentru primăria municipiului Tecuci din partea U.N.P.R., DEZMINT CU TĂRIE ŞI SIGURANŢA existenţa unei astfel de alianţe şi spun aceste lucruri în perfectă cunoştinţă de cauză. De fapt, s-au mai vehiculat şi alte zvonuri în acest sens, de exemplu:” Bălănică, săgeată sau iepuraşul lui Ţuchel”; „Bălănică va fi trădat de propriul partid”.

Sunt un om matur şi responsabil şi nu-mi voi permite niciodată să intru în astfel de jocuri, deoarece mi-am asumat postura de candidat în faţa unor oameni de care-mi va fi ruşine să mă comport duplicitar. Dacă voi simţi vreodată că în spatele meu se fac înţelegeri neprincipiale, voi ieşi public şi voi spune acest lucru, fără a avea nicio ezitare, indiferent de costuri.

Ţin să-i informez pe toţi cei care urmăresc ce se întâmplă în această precampanie, că am iniţiat discuţii cu mai multe formaţiuni politice pentru a găsi soluţia unei înţelegeri care să ducă la coagularea unui pol electoral puternic şi vă informez în premieră că la începutul săptămânii viitoare o să apară un comunicat de presă, semnat de două sau chiar trei formaţiuni politice ce vor susţine un singur candidat în alegerile din 5 iunie… citeste intreg articolul

sursa: traianbalanica.ro