Se urcă dar nu se aruncă de pe Romtelecom

În cursul serii de ieri 09. Aug.2014 Jănel Bontea din Tecuci, a găsit o cale şi s-a urcat pe clădirea Romtelecom din centrul oraşului. Doleanţa acestuia a fost strigată în gura mare: „Primare, măi primare… vino să discutăm!”. Până la ora la care noi am plecat primarul nu s-a arătat.

La eveniment au venit prompt Poliţia locală, mai apoi jandarmii, Poliţia municipală, ambulanţa şi în final pompierii. Toate aceste echipe au aşteptat cu răbdare negociatorul care trebuia să vină de la Galaţi.

Jănel Bontea era la a 3-a isprava de acest fel. La prima căţărare a cerut lemne şi i s-au dat. La a doua tentativă de a se „aruncă” de pe Romtelecom a cerut locuinţă. Şi a primit o locuinţă în cartierul Bălcescu. Acum nu am aflat care era dorinţa. Cert este că în cursul aceleiaşi zile a fost înregistrat un apel la 112 făcut de mama sa care a fost agresată de fiul ei, nimeni altul decat cel ce defila pe clădirea amintită.

Pentru faptul că o simplă bară de la paratrăsnetul clădirii nu este îndepărtată de scară cu câţiva centimetri, pentru fiecare beţiv sau scelerat tecucenii vor plăti o armată de oameni calificaţi care să-l supravegheze, să negocieze până îl dau jos.

Poate că cei cu puţin curaj or să facă un mijloc de a obţine facil ceea ce doresc doar făcând cu uşurinţă o escaladare pe Romtelecom.

Bontea-pe-Romtelecom-Tecuci-1

Bontea-pe-Romtelecom-Tecuci-3