Din seria abuzurilor din Primaria Tecuci. Iftimie Doina Jeni repusă în drepturi

Iftimie-Doina-Jeni_Spitalul-Municipal-Tecuci

În Tecuci se interzice dreptul la grevă, dreptul la protest prin care tecuceanul sa-ţi poată exprima în mod liber propriile opinii.

Aşa s-a întâmplat în cazul doamnei asistent medical Iftimie Doina Jeni de la Spitalul municipal Tecuci „Anton Cincu”.  Cu ocazia unor proteste pe bună dreptate organizate de unii salariaţi ai unităţii medicale doamna Iftimie Jeni doina şi-a exprimat părerea şi a scos la lumina unele aspecte ce periclitau chiar sănătatea oamenilor.

Pentru faptul că a evidenţiat lipsurile materiale din spital a fot sancţionat de conducere cu demiterea. Doamnă asistentă Iftimie Jeni a contestat la instanţă de judecată sancţiunea şi instanţă a hotărât repunerea pe vechea funcţie cu plata drepturilor salariale anterioare şi despăgubirile corespunzătoare pentru nedreptatea care i-a fost produsă.

Acesta este un abuz făcut de actualul manager al spitalului tecucean Negru Teodor care a fost numit în funcţie de Organizaţia PNL Tecuci condusă de Primarul Daniel Ţuchel.

 

Iata un video relevant legat de acest subiect: AICI  si AICI

 

Dosar 3729/121/2014
Tip soluţie: Admite cererea
Soluţia pe scurt: Admite acţiunea. Anulează deciziile nr. 116/06.05.2014, nr. 118/08.05.2014 şi nr. 132/22.05.2014 emise de intimat. Dispune repunerea părţilor în situaţia anterioară emiterii actului de concediere, prin reintegrarea contestatoarei în funcţia deţinută anterior concedierii. Obliga pe intimat să plătească contestatoarei o despăgubire egală cu salariile indexate, majorate şi reactualizate şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat contestatoarea, de la data încetării raporturilor de muncă şi până la reintegrarea efectivă. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Galaţi – secţia I civilă. Pronunţată în şedinţa publică azi, 22.12.2014.
Document: Hotărâre 2033/2014 22.12.2014