Dobre încearcă să pună batista pe ţambal. Daniel Ţuchel şi Constantin Grosu nu au putut fi contactaţi

Victor-Paul-Dobre-PNL-Galati

Am încercat să luăm legătura cu primarul Daniel Țuchel dar și cu Constantin Grosu, pentru a afla care este miza acestui conflict apărut pe neașteptat între liderii liberalilor din Tecuci, dar amândoi aveau telefoanele închise.

Președintele PNL Galați, deputatul Victor Dobre ne-a declarat că din puctul său de vedere disputa dintre cei doi nu ține de relaționarea lor în cadrul PNL, ci este o chestiune de natură personală:

Din punct de vedere politic nu-i nimic schimbat. Domnul Țuchel este pe poziția dumnealui politică, domnul Grosu este pe poziția lui politică. Eu îi rspect pe amândoi. Nu este o problemă de natură politică. Probabil că este o chestiune de natură personală, iar eu nu mă ocup de chestiunile personale”, ne-a declarat Victor Dobre.

Liderul PNL Galați a admis totuși că „nu e plăcut să vezi că oameni care au colaborat nu mai colaborează”.

Cred că liderul liberalilor gălățeni încearcă să acopere o problemă care este totuși destul de serioasă, pentru că este vorba de ne-colaborarea între președintele și vicepreședintele Municipalei PNL Tecuci, fiecare dintre aceștia având un rol dar și propriii adepți în cadrul organizației, iar o fisură apărută în această structură cu șase luni înaintea alegerilor locale poate afecta rezultatele obținute de liberali.


Agentia imobiliara EXTREM din Tecuci


Chiar dacă Dobre va lua decizia pe care o bănuiesc, sacrificându-l pe Grosu pentru a-i da mână liberă lui Daniel Țuchel în campania pentru al doilea mandat de primar, la Tecuci situația liberalilor nu este deloc roz, pentru că apar din ce în ce mai multe nemulțumiri în legătură cu măsurile și stilul în care Daniel Țuchel conduce orașul.

Ceartă între liberalii din orașul natal al Alinei Gorghiu

Și până la urmă nu e de pomină că liberalii au început să se certe chiar în orașul natal al copreședintei PNL Alina Gorghiu, care s-a născut la Tecuci pe 16 septembrie 1978?

Și nu asistăm la o luptă între un vechi liberal și un fost pedelist, ci la un război între doi liberali. … citeşte întreg articolul

Sursa: stiridegalati.ro, Autor: Ticu Ciobotaru