shopify
analytics tool

Festivalul National de Folclor „Cântă de răsună lunca„ la cea de-a XXVIII-a ediţie

Afis-Canta-de-rasuna-lunca-2017-Tecuci-m

Casa de Cultură Tecuci, Consiliul Local și Primăria municipiului Tecuci, în parteneriat cu Centrul Cultural Dunărea de Jos, din Galați, vă invită la cea de-a XXVIII-a ediție a Festivalului Național de Folclor „ Cântă de răsună lunca ”, TECUCI 2017.

Festivalul se va desfășura în zilele de sâmbătă, 26 august, și duminică, 27 august, începând cu orele 18.00, la scena mare din parcul ” egina Elisabeta”, de pe Bulevardul Victoriei.

În cele două seri, dedicate muzicii şi dansului popular, vor evolua ansambluri și grupuri folclorice din 6 județe (Galați, Brăila, Vaslui, Bacău, Vrancea și Teleorman) și vor susţine recitaluri interpreţi de seamă ai muzicii populare româneşti: Elisabeta Turcu, Maria Murgoci, Sica Rusu Durlai și Nicu Mâță, la care se adaugă evoluția prestigiosului ansamblu folcloric,„Țara Vrancei”.

Prezintă Gabriela Popa, organizator de festivaluri de muzică şi dansuri populare, din Brăila.

La aproape jumătate de secol de istorie, tradiţie şi autenticitate (prima ediţie a festivalului a a vutloc în anul 1968) şi această ediţie se va constitui într-un moment de referință pentru oraşul nostru, de promovare a folclorului românesc, bucuriei și comuniunii.

Cântă de răsună lunca

Fii tu primul care comentează on "Festivalul National de Folclor „Cântă de răsună lunca„ la cea de-a XXVIII-a ediţie"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*