Fostul primar Daniel Ţuchel a predat ştafeta noaptea cu mare discreţie – VIDEO

Daniel-Tuchel-in-primaria-tecuci

Într-o şedinţă a Consiliului local din anul 2014, fostul primar Daniel Ţuchel afirma că: „Fostul primar Eduard Finkelştain a transferat atribuţiunile, predându-i noului primar în anul 2012, doar o cheie şi un telefon. Aşa s-a întâmplat şi la Muzeu”. A mai adăugat atunci că nu s-a făcut nicio preluare oficială a mandatului, pur şi simplu a părăsit primăria. „A fost o ofensă la adresa mea şi a Tecucenilor care l-au votat” a mai adăugat Daniel Ţuchel.

Iată că, patru ani mai târziu, fostul primar om de onoare şi bun simţ, s-a mobilizat cu o noapte înaintea investirii noului ales, şi-a luat chiar şi soţia şi a intrat în primărie la ora 22 chitit să facă curăţenie în biroul în care-şi va desfăşura activitatea Cătălin Hurdubae.

Om milos şi cu tact nu a dorit să-l deranjeze pe poliţistul local de la intrarea în primărie, care urmărea cu atenţie episodul 621 din serialul Las Fierbinţi şi a ales să intre discret pe uşa din spate. A stins toate luminile de la etaj şi s-au pus pe treabă. Oameni eficienţi, Helena şi Daniel Ţuchel au terminat curăţenia la orele 23 şi duşi au fost.

Dar să nu credeţi că în bagajele cu care au plecat erau oarece documente compromiţătoare sau vreun tablou de patrimoniu… Nuuuu… Cu siguranţă că şi-au adus de acasă produse de curăţat, toate de firma aşa cum îi place fostului primar. Om crescut la ţară nu putea să nu facă o bună impresie noului venit.

În felul acesta ştafeta a fost predată discret şi fără urme. Si totusi a lasat una. Vezi secventa video de mai jos. Nu-i aşa că e din o făcătură a celor de la ProTecuci aşa cum s-a afirmat şi în campania electorală la Cernicari?