Haine de firmă în loc de echipamente de protecţie pentru muncitori, cumpărate din bugetul Primăriei Tecuci

Dănuț-Petrică-Radovei-Tecuci

Îmbrăcăminte şi încălţăminte Lacoste, Adidas şi Puma la primăria din Tecuci, în loc de echipamente de protecţie pentru muncitori. Fostul viceprimar Danuţ Petrică Radovei este acuzat de noua conducere a oraşului că şi-a cumpărat haine de firmă cu bani din buget şi a încercat să acopere ilegalitatea cu documente. Omul neagă tot, dar actualul primar îl ameninţă cu plângerea penală.

În documentele Primăriei Tecuci erau trecute 19 seturi de echipament de protecţie în valoare de 5.168 de lei. Controlul a descoperit că toate codurile de produs corespundeau unor haine de firmă.
Cătălin Hurdubae, primarul municipiului Tecuci: „Adidas vestă, pantofi Lacoste, Nike jachetă, Adidas pantof, Nike pantof, Puma lachetă, geacă Diesel, trei perechi de jeans. Haine de firmă pentru şantierele deschise în urma proiectelor implementate de fostul primar”.

În judeţul Galaţi hainele produse de firme de lux sunt greu de găsit pentru că magazinele care le comercializează sunt puţine. Soluţia rămâne achiziţia online. Pe site-urile româneşti o pereche de pantofi de firmă costă între 300 şi 700 de lei iar pantalonii se vând între preţuri de la 200 la 600 de lei.

Sursa: Digi24.ro / Galati

[dropshadowbox align=”none” effect=”vertical-curve-both” width=”auto” height=”” background_color=”#ffffff” border_width=”1″ border_color=”#dddddd” inside_shadow=”false” ] [/dropshadowbox]