Klaus Iohannis vine mâine DOAR la Tecuci. Află de ce!

Anunţată cu două săptămâni în urmă, programul vizitei electorale în Galaţi a candidatului ACL la funcţia de preşedinte al României, Klaus Iohannis, a suferit câteva modificări. Candidatul se va întâlni, joi, 23 octombrie, cu liberalii gălăţeni, dar nu în municipiul Galaţi, ci în Tecuci. Întâlnirea electorală este programată să se desfăşoare în municipiul Tecuci, de la 16.45, până la ora 18.00, după care candidatul va părăsi judeţul Galaţi.

Absenţa lui Kalus Iohannis din municipiul Galaţi este pusă, de adversarii politici ai ACL-ului, pe seama trecerii primarului fost liberal Marius Stan la UNPR. O astfel de pierdere a PNL-ului nu poate fi uitată uşor şi liberalii au găsit de cuviinţă să nu mai amintească membrilor de partid faptul că au ratat şansa de a avea primarul unui municipiu atât de important precum Galaţiul. Este adevărat, Marius Stan nu l-a onorat cu prezenţa pe prezidenţiabilul Klaus Iohannis nici la întâlnirea acestuia cu membrii PNL şi PDL din 27 august, înainte de începerea campaniei electorale. Deşi edilul nu anunţase oficial că pleacă la UNPR (a făcut acest lucru pe 28 august), mediul politic ştia de intenţia lui Stan, aşa că declaraţiile lui Kalus Iohannis despre primarul Galaţiului – că se înţeleg şi comunică foarte bine, că abia aşteaptă să-l întâlnească la şedinţa lărgită a ACL – au picat, oarecum, în derizoriu.

Revenind la vizita lui Iohannis de joi, există posibilitatea ca staff-ul candidatului la prezidenţiale să fi decis ca Iohannis să vină doar la Tecuci, temându-se, poate, de o mobilizare redusă a liberalilor la Galaţi, sau chiar de o reacţie ostilă a alegătorilor.

Oficial, liberalii spun că “la Galaţi, Klaus Iohannis va veni în întâlnire electorală când va ajunge în turul al doilea”. O explicaţie a cărei veridicitate o vom putea verifica în curând.

Sursa: presagalatibraila.com

  RECLAMA

adv-ateliere-2Atelierele De Mobila.ro