Muncă de partid cu maşinile Primăriei Tecuci

Autoturismul-viceprimarului-din-Tecuci-2

Viceprimarul municipiului Tecuci a fost prins în off-said.

Folosindu-se de maşina primăriei, în după amiaza zilei de sâmbătă, 16 aprilie 2016, vicele Mitică Hulea însoţit de membri ai PNL Tecuci prestau muncă de partid. Pe una din arterele rutiere importante ale municipiului, str. Ştefan cel Mare, liberalii împărţeau scrisori din partea primarului Daniel (şi Gerhardt) Ţuchel. „Împărţim nişte scrisori de la domnul primar ca să informăm cetăţenii cu ce a făcut el până acum” a explicat viceprimarul Hulea. Când i s-a atras atenţia că face muncă de partid cu maşina primăriei, Mitica Hulea a replicat: „Nu e treaba ta. Tu mă dai în judecată, eu am pile şi eu am voie să mă plimb. Mata n-ai voie mă întrebi de maşina primăriei.”

Autoturismul-viceprimarului-din-Tecuci-1 În acelaşi interval orar, o maşină aparţinând unei societăţi Zone Verzi Tec SRL a Consiliului local, înmatriculată cu nr GL 69 TEC şi condusă de consilierul local Mircea Lupaşcu care este totodată şi director al societăţii (!!!) se afla parcată la orele 15.30 în spatele sediului PNL. Surse din interiorul PNL susţin că Lupaşcu foloseşte maşina societăţii tot în scopuri electorale şi de partid.

Viceprimarul Hulea a împrumutat din aroganţa şefului sau de partid şi sfidător spune că nu e treaba tecucenilor că PNL se foloseşte de autoturismele plătite de noi toţi! Este treaba noastră atât timp cât facturile le plătim noi. Carburantul folosit la cele două vehicule este plătit tot din banii tecucenilor.

Sursa: facebook